Satelliet Architecten Academy

Ontvangen en verwelkomen, begroeten en ontmoeten, leren en delen. Vanuit onze gastvrijheidsgedachte en behoefte om te delen organiseren wij jaarlijks diverse lezingen en events. Niet om ons verhaal te vertellen, maar juist om onze gasten met elkaar in gesprek te laten gaan over een actueel en interessant onderwerp.

De volgende sessie met als thema ‘Waar(de)makers’ zal op donderdag 9 november plaatsvinden op onze vestiging in Dalfsen. Tijdens deze bijeenkomst delen een aantal originele en creatieve waar(de)makers hun verhaal. Op 9 november zijn dat Maurice Beijk (MVO-manager Unipro) en Caroline Molenaar en Hans van der Kraan (Studio Wederzijds). Aan deelname zijn 3 scholingsuren gekoppeld vanuit het Bureau Architectenregister.

Datum
Donderdag 9 november

Locatie
Satelliet Meubelen Dalfsen
Korenstraat 71
7722 RS Dalfsen

Programma
13:00 ontvangst met lunch
Lezing Maurice Beijk
Lezing Caroline Molenaar en Hans van der Kraan
17:00 afsluitende borrel

Sprekers

Maurice Beijk
Als architect, waar(de)maker en MVO ambassadeur neemt Maurice Beijk ons mee in zijn gedachtegoed, waarbij de groene fabriek Unipro als voorbeeldproject zal worden belicht. Maurice bewijst dat hij in staat is om de 4-O’s (Onderneming, Onderwijs/Onderzoek, Overheid en Omgeving) onderling te verbinden en de individuele partijen te bewegen om veranderingen door te voeren die moeten leiden tot verduurzaming van onze samenleving.

Caroline Molenaar en Hans van der Kraan
Drijvende krachten achter Studio Wederzijds en tevens de grondleggers van het meubellabel Weder. Vanuit een Upcycle design gedachte bedenken zij interieurconcepten die passen binnen een duurzame samenleving en een circulaire economie. Het ®-symbool staat daarbij niet alleen voor registered trademark, maar ook voor Re-Use, Re-Design en Re-Integratie.

INSPIRATIE?

Uw gegevens
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Ongeldig e-mailadres, Dit is een verplicht veld
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×