• RechargeTable: draadloos opladen op tafel

RechargeTable: draadloos opladen

Om het opladen van Smartphone’s, tablets of andere devices mogelijk te maken kunnen diverse tafelbladen uit onze collectie voorzien worden van een geïntegreerd laadplatform. Het charge icoon is de enige waarneembare verwijzing dat deze tafel meer is dan een plek om aan te werken of te lunchen. Dit is de oplossing voor uw medewerkers of bezoekers om altijd 'connected' te blijven. 

Meedenken met de gebruiker

  • Het oplaadstation is breed inzetbaar (voldoet aan Qi-standaard)
  • Sterk signaal dat wordt afgegeven door het tafelblad
  • Egaal oppervlakte van het tafelblad
  • Door het krachtige signaal is de oplaadzone relatief groot
  • Geen risico voor beschadiging bankpassen of creditcards 

Qi standaard
Het opladen vindt plaats door inductieve lading. Deze veilige technologie wordt al geruime tijd toegepast in de consumentenelektronica en ligt aan de basis van de Qi-standaard (spreek uit: tjie - naar het Chinese woord 'natuurlijke energie'). Deze standaard voor draadloos opladen is overeengekomen door meer dan 70 internationale bedrijven, waaronder Samsung, Sony en inmiddels ook Apple. 

Hoe te herkennen?
Onze tafels zijn te herkennen aan het charge icoon dat de gebruiker aantreft op het tafelblad. De inmiddels meer dan 500 gecertificeerde producten die voldoen aan de Qi-standaard herken je aan het Qi-logo. In een aantal gevallen is het noodzakelijk gebruik te maken van een extra accessoire, maar het is slechts een kwestie van tijd totdat deze standaard volledig geïntegreerd raakt.

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* verplicht
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×