Dit jaar doen we het anders!

De Vakbeurs Facilitair staat alweer voor de deur en ook dit jaar is Satelliet aanwezig om de bezoekers te inspireren op het gebied van interieur: een belangrijk aspect van gastvrijheid. Laat nou net díe gastvrijheid een steeds belangrijkere rol spelen in andere markten naast de horeca; zoals office, onderwijs en zorg. En wij pakken uit! 

Om de complete collectie op een beursstand te tonen, is praktisch onmogelijk. Maar we willen wel onze diversiteit laten zien. Voor de beurzen waar wij dit jaar als standhouder staan, zijn we dus aan de slag gegaan met een nieuw ontwerp voor de Satelliet stand. Een ontwerp dat eenheid en inspiratie uitstraalt, maar wel de veelzijdigheid van onze collectie toont. Melanie van de afdeling Design heeft zich ontfermd over het ontwerp en vertelt over de totstandkoming van de Satelliet beursstand nieuwe stijl.

Tekst gaat verder onder de foto

“De opdracht was het creëren van een totaalontwerp wat op alle beurzen toegepast kan worden. Niet iedere beurs is even groot, dus hebben we gekozen voor verschillende elementen die je weg kunt laten of juist toe kunt voegen. Zie het als een modulaire beursstand die je kunt aanpassen aan de specifieke wensen voor die beurs.”, aldus Melanie. 

Op de vraag hoe deze stand verschilt vergeleken met de vorige, antwoordt Melanie als volgt: “De stand is nu echt een eenheid. Dat komt mede door de speciale beurscollectie die we hebben laten maken. Deze is met kleuren, modellen, materialen en prints helemaal afgestemd op de highlights en trends van dit jaar en laat precies zien wie wij als Satelliet zijn. Nu is heel de stand - inclusief de aanwezige collectie - gebaseerd op één ontwerp waardoor het bij elkaar past en het er als één geheel uitziet.” 

Tekst gaat verder onder de foto

De inspiratie heeft ze naar eigen zeggen vooral uit het thema ‘Creating Places to Remember’ gehaald. “Onze beursstand moet warmte uitstralen, herkenbaar zijn en je een gevoel geven van die gastvrijheidsbeleving die we zo belangrijk vinden. Dat is hetgeen waar je mee gaat ontwerpen.” 

Benoemen wat er het meest tussenuit zal springen op de stand vindt Melanie een lastige keuze. “We hebben een hoekje gecreëerd waar een print uit onze huisstoffencollectie duidelijk op verschillende manieren terugkomt en waarvan ik denk dat dit de nodige aandacht zal trekken. Persoonlijk vindt het ‘tuinkamer gedeelte’ ook wel een echte eyecatcher. Ik denk dat onze stand er zeker tussenuit gaat springen.” 

Kom jij ons ook een bezoek brengen op de Vakbeurs Facilitair? De koffie staat klaar!

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* verplicht
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×