Retail

Expertise en experience gaan hand in hand


De grenzen tussen horeca en retail vervagen. In navolging van warenhuizen openen luxe modewinkels, boekhandels, meubelzaken en kookwinkels steeds vaker een coffee corner met fijne loungebanken of een lunchhoek met mooie stoelen en tafels. Alles om de klant ultieme beleving en gastvrijheid te bieden.

Satelliet Meubelen biedt passende oplossingen voor hospitality in retail. Graag maken we een creatief ontwerp voor het horecaconcept en inrichting voor uw winkelvloer. U houdt met uw interieur winkelende klanten langer vast en trekt passanten die tijdens hun koffie of lunch geconfronteerd worden met uw assortiment.

Projecten

Horeca »

Het tuincentrum als dagje uit


"Door al dit extra's te bieden weten wij klanten te binden."

- Gerard Niesink | bedrijfsleider, Intratuin Duiven

Bij Intratuin in Duiven verkoopt men allang niet meer alleen plantjes. Na een omvangrijke verbouwing is er nu nog meer ruimte voor beleving. In Duiven weet men als geen ander hoe je klanten kunt binden door extra's te bieden.

  • Meer over dit project »
  • Intratuin DuivenProjecten

Âme Fashion Café Lelystad

Het restaurant en de foodafdeling van dit concept lopen naadloos in elkaar over. Het aanbod wordt vers bereid om meteen op te eten of klaargemaakt om mee naar huis te nemen.

Koonings The Wedding Palace Deurne

Begin oktober vorig jaar opende Koonings The Wedding Palace in Deurne – host van televisieprogramma 'Say Yes To The Dress Benelux' – haar nieuwe pand. Met een oppervlakte van 11.000 m2, inpandig restaurant en voorraad van 4.000 verschillende jurken is het de grootste bruidsmodezaak ter wereld.

Intratuin Duiven

Bij Intratuin in Duiven verkoopt men allang niet meer alleen plantjes. Na een omvangrijke verbouwing - waarbij er onder andere een horecagedeelte met 1.000 zitplaatsen werd gerealiseerd - is er nu nog meer ruimte voor beleving. Een bezoek aan het tuincentrum is een dagje uit geworden.

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Bakker Meijer: gastvrij en innovatief bakkersconcept

Bakker Meijer: gastvrij en innovatief bakkersconcept

De grenzen tussen horeca en retail vervagen. Traditionele retail zoekt in toenemende mate de verbinding met horeca om meerwaarde te kunnen blijven bieden. Zo ook Jan Meijer, die met een koffiecafé zijn bakkerszaak een innovatieve impuls gaf.

Het tuincentrum als dagje uit

Intratuin Duiven: het tuincentrum als dagje uit

Bij Intratuin in Duiven - de grootste vestiging van het tuincentrum in Nederland - verkoopt men allang niet meer alleen plantjes. Na een omvangrijke verbouwing is er nu nog meer ruimte voor beleving. Over klanten binden door extra's te bieden en het verkopen van een belevenis.

Wagenaar Mode: meerwaarde door méér beleving

Wagenaar Mode: meerwaarde door méér beleving

Mooie merken alleen zijn niet meer genoeg in een kledingwinkel. Dat begrijpen ze bij Wagenaar Mode in Hengelo als geen ander. Het 80-jarige bedrijf gaat met haar tijd mee en heeft een flinke transitie ondergaan - meerwaarde door méér beleving.

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×