Retail

Expertise en experience gaan hand in hand


De grenzen tussen horeca en retail vervagen. In navolging van warenhuizen openen luxe modewinkels, boekhandels, meubelzaken en kookwinkels steeds vaker een coffee corner met fijne loungebanken of een lunchhoek met mooie stoelen en tafels. Alles om de klant ultieme beleving en gastvrijheid te bieden.

Satelliet Meubelen biedt passende oplossingen voor hospitality in retail. Graag maken we een creatief ontwerp voor het horecaconcept en inrichting voor uw winkelvloer. U houdt met uw interieur winkelende klanten langer vast en trekt passanten die tijdens hun koffie of lunch geconfronteerd worden met uw assortiment.

Projecten

Horeca »

Restaurant Rouhi als verleng-stuk van het Rituals merk


"Wij zijn er van overtuigd dat dit de toekomst van retail is."

- Hendrik Franken (Vermaat) & Michel Ruijgrok (ESTIDA)

Rituals Cosmetics lanceerde ter ere van haar 20-jarig bestaan, op woensdag 21 oktober, een holistisch winkel- en lifestyleconcept: House of Rituals. In deze nieuwe flagshipstore, gelegen aan het Spui in Amsterdam, kunnen bezoekers ontsnappen aan de hectiek van alledag.

  • Meer over dit project »
  • House of RitualsProjecten

BoMont Renesse

BoMont Renesse is al jaren een begrip in de regio. Het concept van deze winkelbeleving is uniek in zijn soort. Tijdens of na het shoppen kunnen klanten terecht in één van de koffiecorners waar lunch en gebak geserveerd wordt. BoMont Renesse vormt het bewijs dat horeca uitermate geschikt is om waarde toe te voegen aan retailconcepten.

Van der Sterre Patisserie & Lunch Dordrecht

"Om een interieur een ziel te geven, gaan we op zoek naar de ambitie en de identiteit van het merk en de eigenaar. Bij dit project is dat de liefde! Liefde voor het familiebedrijf en hun eigen ontwikkelde producten. Dit is vertaald naar een hip, stoer, maar toch chique ontwerp." - Annemiek Lindhout, Annemiek Lindhout interior advice & concept development

Van Tilburg Mode & Sport Nistelrode

Het familiebedrijf Van Tilburg Mode & Sport is de grootste zelfstandige modewinkel van Nederland met vestigingen in de Brabantse plaatsen Nistelrode, Ravenstein en Schijndel. Bij Van Tilburg Mode & Sport heeft men al lang door dat horeca uitermate geschikt is om een retailconcept te versterken. De vestiging in Nistelrode biedt diverse formules waarmee het familiebedrijf de winkelende gasten verrast en verwent.

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Bij Jumbo Foodmarkt is food echt een beleving

Met Jumbo Foodmarkt zet de supermarktketen in op het samenbrengen van foodretail en hospitality - en met succes. Een gesprek met Ralph Bertrand, die als directeur Formule en Format verantwoordelijk is voor het concept. "Het concept sluit goed aan bij de huidige tijdsgeest."

Bakker Meijer: gastvrij en innovatief bakkersconcept

Bakker Meijer: gastvrij en innovatief bakkersconcept

De grenzen tussen horeca en retail vervagen. Traditionele retail zoekt in toenemende mate de verbinding met horeca om meerwaarde te kunnen blijven bieden. Zo ook Jan Meijer, die met een koffiecafé zijn bakkerszaak een innovatieve impuls gaf.

Het tuincentrum als dagje uit

Intratuin Duiven: het tuincentrum als dagje uit

Bij Intratuin in Duiven - de grootste vestiging van het tuincentrum in Nederland - verkoopt men allang niet meer alleen plantjes. Na een omvangrijke verbouwing is er nu nog meer ruimte voor beleving. Over klanten binden door extra's te bieden en het verkopen van een belevenis.

  • Meer artikelen »
  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×