Retail

De grenzen tussen horeca en retail vervagen. In navolging van warenhuizen openen luxe modewinkels, boekhandels, meubelzaken en kookwinkels steeds vaker een coffee corner met fijne loungebanken of een lunchhoek met mooie stoelen en tafels. Alles om de klant ultieme beleving en gastvrijheid te bieden.

Satelliet Meubelen biedt passende oplossingen voor hospitality in retail. Graag maken we een creatief ontwerp voor het horecaconcept en inrichting voor uw winkelvloer. U houdt met uw interieur winkelende klanten langer vast en trekt passanten die tijdens hun koffie of lunch geconfronteerd worden met uw assortiment.

Gerelateerde projecten

Horeca »
Projecten

Âme Fashion Café Lelystad

"Âme Fashion Café ademt luxe, fashion en gastronomie, met de 'catwalktable' als glamoureus middelpunt." - Jorrit Meijer, concept development manager Albron

Intratuin Duiven

Bij Intratuin in Duiven verkoopt men allang niet meer alleen plantjes. Na een omvangrijke verbouwing - waarbij er onder andere een horecagedeelte met 1.000 zitplaatsen werd gerealiseerd - is er nu nog meer ruimte voor beleving. Een bezoek aan het tuincentrum is een dagje uit geworden.

Koonings The Wedding Palace Deurne

Begin oktober vorig jaar opende Koonings The Wedding Palace in Deurne – host van televisieprogramma 'Say Yes To The Dress Benelux' – haar nieuwe pand. Met een oppervlakte van 11.000 m2, inpandig restaurant en voorraad van 4.000 verschillende jurken is het de grootste bruidsmodezaak ter wereld.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×