Retail

De grenzen tussen horeca en retail vervagen. In navolging van warenhuizen openen luxe modewinkels, boekhandels, meubelzaken en kookwinkels steeds vaker een coffee corner met fijne loungebanken of een lunchhoek met mooie stoelen en tafels. Alles om de klant ultieme beleving en gastvrijheid te bieden.

Satelliet Meubelen biedt passende oplossingen voor hospitality in retail. Graag maken we een creatief ontwerp voor het horecaconcept en inrichting voor uw winkelvloer. U houdt met uw interieur winkelende klanten langer vast en trekt passanten die tijdens hun koffie of lunch geconfronteerd worden met uw assortiment.

Gerelateerde projecten

Horeca »
Projecten

HEMA Heuvelstraat | Tilburg

Het restaurant en de foodafdeling van dit concept lopen naadloos in elkaar over. Het aanbod wordt vers bereid om meteen op te eten of klaargemaakt om mee naar huis te nemen.

Jumbo Foodmarkt City | Groningen

Makkelijk, snel en vers bereid. Dit is een succesformule. Ook tijdens het boodschappen doen kun je hier terecht. Vanaf het ontbijt tot aan het avondeten. In de Foodmarkt City komt het beste van La Place en Jumbo Foodmarkt samen.

Bakkerscafé Godfried de Vocht | Eindhoven

Dit is niet zomaar een bakker. Dat zie je overduidelijk terug in het interieur. Dit decor nodigt uit om direct van al het lekkers dat deze 'échte bakker' te bieden heeft te gaan genieten.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×