Retail

De grenzen tussen horeca en retail vervagen. In navolging van warenhuizen openen luxe modewinkels, boekhandels, meubelzaken en kookwinkels steeds vaker een coffee corner met fijne loungebanken of een lunchhoek met mooie stoelen en tafels. Alles om de klant ultieme beleving en gastvrijheid te bieden.

Satelliet Meubelen biedt passende oplossingen voor hospitality in retail. Graag maken we een creatief ontwerp voor het horecaconcept en inrichting voor uw winkelvloer. U houdt met uw interieur winkelende klanten langer vast en trekt passanten die tijdens hun koffie of lunch geconfronteerd worden met uw assortiment.

Gerelateerde projecten

Horeca »
Projecten

Tuincentrum Wolters | Overdinkel

Duizenden gasten in dit tuincentrum krijgen 25.000 vierkante meter inspiratie aangeboden voor tuin en huis. Natuurlijk hoort hier een gastvrij onthaal bij. Hospitality is immers de doorslaggevende reden waarom gasten terugkomen.

Inspiratielab ZiN - Sligro | Veghel

In het inspiratielab van deze groothandel is alles erop gericht klanten te laten leren in de praktijk. Kennis en inspiratie opdoen, dat is waar het hier om draait. Daar past natuurlijk een inspirerende omgeving bij!

Jumbo Maanplein | Heerlen

De koks zijn geïnspireerd door vers, makkelijk en gezond. Neem hun culinaire creaties mee naar huis of ga er direct van genieten in het Food Markt Café.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×