Leisure

In leisure draait het om verwenmomenten


Druk, druk, druk. Iedereen heeft een volle agenda. Ontspanning door inspanning is voor veel mensen een welkome afleiding in een hectisch leven. Fitnessscholen, wellnesscentra, zwembaden, bowlingbanen en sportverenigingen kiezen daarom steeds meer voor hospitality meubilair in hun leisure inrichting.

Satelliet Meubelen werkt zich graag in het zweet. Voor u, als leisure-ondernemer. Onze collectie stoelen, barkrukken, banken en tafels biedt eindeloze mogelijkheden om uw gast op een verrassende manier te verleiden om na de inspanning lekker te blijven ontspannen.

Open Delft: succes door co-creatie


"OPEN nodigt uit tot het leggen van allerlei dwarsverbanden met andere organisaties."

- Monique Bradley | Teamleider Marketing & Communicatie, DOK DELFT 

OPEN is geen bibliotheek, geen theater, geen restaurant, geen leslokaal of atelier: het is het allemaal. Midden in Delft pionieren een innovatieve bibliotheek en een kunstencentrum samen op succesvolle wijze.

  • Meer over dit project »
  • Monique Bradley | Teamleider Marketing, Open DelftProjecten

The Cloud Club Eindhoven Airport

"De conceptontwikkelaars van Creneau International en de ontwerpers van Did Interieurmakers hebben goed gekeken naar de piekbelasting, de routing en de hardlopers in het assortiment. Dat heeft geleid tot een uitgekiend concept, helemaal afgestemd op de behoeftes van de vliegtuigpassagiers." - Richard Munten, general manager

Buurten in de Bieb Utrecht

Zoals de naam al doet vermoeden is restaurant Buurten gevestigd in de nieuwe bibliotheek Leidsche Rijn Centrum. Met de kindvriendelijke horeca sluit 'Buurten in de Bieb' goed aan bij de bibliotheek als huiskamer van deze jonge, volop in ontwikkeling zijnde wijk van Utrecht.

OPEN Delft

"Het interieurontwerp is een mix aan kleuren en natuurlijke groenaccenten waarbij speelse stoffen, stoelen, banken en verlichting een vrolijk geheel vormen. Niet voor de hand liggende combinaties van stijlen en materialen zijn gebruikt om zo het unieke karakter van de locatie te benadrukken." - Sandra Planken, founder Studio Noun

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Abel.

Abel. nieuwe stijl is klaar voor de toekomst

Brand verwoestte Abel., hun prachtige grand café & restaurant midden in het natuurgebied De Rhoonse Grienden. Na een achtbaan die anderhalf jaar duurde, zijn Remco en Sigrid Abel nu meer dan klaar voor de toekomst.

Doloris

Doloris: een concept van wereldformaat in Tilburg

Met de opening van Doloris beschikt Tilburg over niet één, maar twee concepten van wereldformaat. Doloris, bestaande uit een rooftopbar en surrealistisch kunstdoolhof, is een unieke experience die alle zintuigen prikkelt.

The Cloud Club, Eindhoven

The Cloud Club, Eindhoven Airport: oase voor reizigers

Om reizigers op Eindhoven Airport in het uurtje voor hun vlucht optimaal te bedienen, ontwikkelde Vermaat Groep er met succes een ideaal concept: The Cloud Club. Een gesprek met General Manager Richard Munten.

  • Meer artikelen »
  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×