Leisure

In leisure draait het om verwenmomenten


Druk, druk, druk. Iedereen heeft een volle agenda. Ontspanning door inspanning is voor veel mensen een welkome afleiding in een hectisch leven. Fitnessscholen, wellnesscentra, zwembaden, bowlingbanen en sportverenigingen kiezen daarom steeds meer voor hospitality meubilair in hun leisure inrichting.

Satelliet Meubelen werkt zich graag in het zweet. Voor u, als leisure-ondernemer. Onze collectie stoelen, barkrukken, banken en tafels biedt eindeloze mogelijkheden om uw gast op een verrassende manier te verleiden om na de inspanning lekker te blijven ontspannen.

Doloris: een concept van wereldformaat in Tilburg


"Het is zo’n unieke locatie waarvan ik denk dat het een echte hotspot gaat worden."

- Gijs van der Velden | Doloris / Cookaholics

Met de opening van Doloris Rooftop & Universe beschikt Tilburg over niet één, maar twee concepten van wereldformaat. Een unieke experience die alle zintuigen prikkelt.

  • Meer over dit project »
  • Doloris, TilburgProjecten

Museumcafé in Nemo Science Museum Amsterdam

"De sfeer van de ruimte wordt in grote mate bepaald door de twee abstracte bomen. Deze symboliseren het gevoel van een broodje eten onder de boom." - Wouter Slot, architect

Museum Joure Joure

"Het naturel beuken meubilair geeft het monumentale interieur een hedendaagse uitstraling."- Babke Dekker, interieurarchitect

Restaurant Babel, Openbare Bibliotheek Amsterdam

In de OBA, Openbare Bibliotheek Amsterdam, is ook ruimte voor inspiratie, kennisoverdracht en ontmoeting.

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

The Cloud Club, Eindhoven

The Cloud Club, Eindhoven Airport: oase voor reizigers

Om reizigers op Eindhoven Airport in het uurtje voor hun vlucht optimaal te bedienen, ontwikkelde Vermaat Groep er met succes een ideaal concept: The Cloud Club. Een gesprek met General Manager Richard Munten.

Toverland opent meest duurzame terras van Nederland

Toverland opent meest duurzame terras van Nederland

Deze zomer nam Toverland in Sevenum diverse nieuwe, duurzame terrassen in gebruik. "Wanneer een materiaal kan voldoen aan alle andere belangrijke criteria, dan heeft de duurzame keuze bij ons altijd de voorkeur."

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×