Horeca

Wij voelen ons thuis in de horeca, daar liggen onze roots


De oorsprong van gastvrijheid ligt in de oude herberg, waar reizigers zich rond het haardvuur schaarden en gulle gastvrouwen bij kaarslicht grote pullen bier en wijn serveerden. Door de eeuwen heen veranderde het decor, maar de ziel van de herberg leeft voort in de hospitality die de horeca zo kenmerkt.

Satelliet Meubelen geeft graag vorm aan het hedendaagse horeca interieur. Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant; wij geven met ons horecameubilair invulling aan uw interieurwensen. Laat u inspireren door onze horecaprojecten!

Drie horeca-interieurs volgens de trends van nu


Interieurbeurzen gaan niet door, maar de trends staan absoluut niet stil. Wie zich in de online interieurwereld waant, ziet de ontwikkelingen van de trends gewoon doorgaan en vertaald worden naar producten en zelfs hele interieurs. Wie zich niet in dit online landschap bevindt, kan zichzelf scherp houden door de nieuwste horeca-interieurs in de gaten te houden. Ben je benieuwd naar een aantal horecazaken die precies 'on point' zijn als het op de trends aankomt? Lees dan snel verder.

  • Lees verder
  • Drie horeca-interieurs volgens de trends van nuProjecten

Brasserie La Colline Oss

"We hebben de rijke historie van La Colline als Franse brasserie vertaalt naar een ontwerp van nu en de toekomst. Hierbij heeft de film 'Midnight in Paris' ons geïnspireerd, wat resulteerde in een mooie, moderne brasserie met een knipoog naar de roaring twenties." - Babs van Hassel, Aces of Space

Nomade Beach House Noordwijk

"De complete verbouwing en restyling ademt de relaxte sfeer van het strandleven met stijlinvloeden uit het Midden-Oosten. Dit zie je terug in het gebruik van natuurlijke materialen en oosterse details. We hebben een eigen identiteit gecreëerd met een ultiem gevoel van gastvrijheid." - Els van Egmond, architect Van Egmond architecten

Ter Marsch & Co Amsterdam

"De wens was om de gast te overrompelen met alles wat je niet in een burgerrestaurant verwacht. We hebben gekozen voor een maximale mix van patronen en kleuren, die in iedere hoek van het restaurant voor een nieuwe verrassing zorgt." - Charlotte Nieuwland, interior designer, horeca-designstudio Dark&Stormy

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Zalmhuis

Zalmhuis biedt aan elke tafel een klein feestje

Zalmhuis in Rotterdam is al jarenlang een begrip in de wijde omtrek. Al was het etablissement in art deco-stijl ook een tikje belegen. Totdat Herman en Liselore Hell de zaak overnamen.

Mr. Moos

Metamorfose: van Dickens & Jones naar Mr. Moos

Vijf jaar geleden nam Jeff Vink het stokje over van zijn vader Jack Vink en daarmee ook Jack zijn geliefde Dickens & Jones: ondertussen al 25 jaar een begrip in Breda.

De Boterlap Botanic

De Boterlap Botanic: groene oase in de drukte

In de zomer van 2020 werd aan De Boterlap in Harderwijk een opvallende, nieuwe wereld toegevoegd: De Boterlap Botanic. Een gesprek met eigenaar Gert Boonen.

SUSU Harmelen

SUSU Harmelen: all-you-can-eat in stijl

De zussen Yingying en Lily Zhou van het Aziatische restaurant SUSU in Harmelen grepen de coronacrisis aan om die toch al geplande verbouwing direct in te zetten.

Ruby Rose: bloembastisch interieur

Ruby Rose, de opvallende wijn- en eetbar in Utrecht, was zo’n drie maanden draaiende toen het coronavirus insloeg als een bom. Een gesprek over deze nieuwe hotspot.

Mariam Malwand en Piet Noordam | Pacho, Nijmegen

Pacho in Nijmegen heeft hotspot-ambitie

De Latijns-Amerikaanse foodbar Pacho in Nijmegen - vernoemd naar een personage uit de populaire Netflix-serie Narcos - ziet er van binnen even spannend uit als de naam doet vermoeden.

  • Meer artikelen »
  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×