ONDERWIJS

Loungebanken, stamtafels en statafels met barkrukken verschijnen in steeds meer schoolrestaurants. Het onderwijs krijgt een horecatintje. Op hogescholen en universiteiten zien we grand cafés, brasseries en loungerestaurants en veel jongeren laten de keuze voor een school afhangen van de ambiance in wat we ooit de kantine noemden. Satelliet Meubelen verkeert dagelijks ‘in de schoolbanken’.

Met ons hospitality meubilair maken we het interieur en daarmee ook de onderwijsomgeving prettiger en gastvrijer. Dat zorgt bij leerlingen voor ontspanning en motivatie en bij medewerkers voor rust en inspiratie.

Projecten

Radboud Universiteit | Nijmegen

Het universiteitsrestaurant ligt midden op de campus. Een volwaardig selfservice restaurant met maar liefst 1200 zitplaatsen.

ROC locatie Fitland XL | Leiden

Dynamisch opleidingscentrum voor hospitality-talent. Leerlingen werken hier in een eigen zorghotel, twee restaurants, de bakkerij, de brasserie en de koffiebar.

Wageningen University & Research Centre | Wageningen

Niet voor niets is Wageningen University dit jaar gekozen tot de beste universiteit van Nederland. Hier wordt het beste studieprogramma aangeboden, de beste begeleiding en niet in de laatste plaats natuurlijk... de beste faciliteiten!

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×