Onderwijs

In modern onderwijs staan ontmoeten en samenwerken centraal


Loungebanken, stamtafels en statafels met barkrukken verschijnen in steeds meer schoolrestaurants. Het onderwijs krijgt een horecatintje. Op hogescholen en universiteiten zien we grand cafés, brasseries en loungerestaurants en veel jongeren laten de keuze voor een school afhangen van de ambiance in wat we ooit de kantine noemden. Satelliet Meubelen verkeert dagelijks ‘in de schoolbanken’.

Met ons hospitality meubilair maken we het interieur en daarmee ook de onderwijsomgeving prettiger en gastvrijer. Dat zorgt bij leerlingen voor ontspanning en motivatie en bij medewerkers voor rust en inspiratie. Hieronder vindt u een greep uit de vele onderwijsprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht. Bekijk de foto's en laat u inspireren of kies voor een specifiek project binnen de onderwijsomgeving.

Van klassieke kantine naar multifunctioneel food court


"We zien onze studenten als gasten en dat nemen we serieus."

- Rens Janssen, locatiemanager Radboud Universiteit, Nijmegen

De Radboud Universiteit in Nijmegen ziet haar studenten als gasten. Daarom is het 'klassiek' ingerichte universiteitsrestaurant onlangs omgebouwd tot een hip en multifunctioneel food court met zo'n 850 zit- en werkplekken.

  • Meer over dit project »
  • De Refter, Radboud Universiteit NijmegenProjecten

Binnen bij Parcours Tilburg

"Deze jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans te leren binnen een echte horecagelegenheid die authenticiteit en sfeer uitstraalt. Niet zomaar een doorsnee schoolrestaurant dat dienst doet als leerplek, maar een echte ontmoetingsplek die alle lagen van de bevolking samenbrengt." - Conny van Hees, interieurontwerper

Tabor College Werenfridus Hoorn

"Met de interieurgroep van de school hebben wij een totaalconcept bedacht om de nieuwbouw qua sfeer te verbinden aan de bestaande bouw. Originele details uit het bestaande gedeelte worden daarom uitgewisseld met de nieuwbouw en andersom; moderne details krijgen een plaats in de oudbouw."- Iris Rietveld-Struijk, interieurontwerper

Restaurant Groos!, Albeda College Rotterdam

Bij Albeda Horecacollege draait alles om vakmanschap, gastvrijheid en passie. Met de opening van het nieuwe schoolrestaurant GROOS! in Rotterdam, biedt Albeda Horecacollege een inspirerende leeromgeving in een levensechte praktijksituatie. Het restaurant vormt bovendien een levendige ontmoetingsplek voor jong en oud.

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Nieuw schoolrestaurant GROOS! brengt het beste in studenten naar boven

Nieuw schoolrestaurant GROOS! brengt het beste in studenten naar boven

Met de opening van schoolrestaurant GROOS! aan de Baljuwstraat in Rotterdam biedt Albeda Horecacollege haar leerlingen een inspirerende leeromgeving in een levensechte praktijksituatie.

Meer warmte in schoolkantines Friesland College

Meer warmte in schoolkantines Friesland College

Na een succesvolle pilot gaat Friesland College haar schoolkantines opnieuw inrichten. Praktisch en functioneel zijn niet langer leidend. Warm en uitnodigend; daar draait het nu om.

Herhuisvesting geeft Hogeschool Utrecht kwaliteitsimpuls

Herhuisvesting geeft Hogeschool Utrecht kwaliteitsimpuls

Bij het indelen van een terras komt veel meer kijken dan enkel het wegzetten van een paar tafels en stoelen. Lees hier hoe wij aan de slag gaan met jouw terrasvraagstuk.

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×