Onderwijs

Loungebanken, stamtafels en statafels met barkrukken verschijnen in steeds meer schoolrestaurants. Het onderwijs krijgt een horecatintje. Op hogescholen en universiteiten zien we grand cafés, brasseries en loungerestaurants en veel jongeren laten de keuze voor een school afhangen van de ambiance in wat we ooit de kantine noemden. Satelliet Meubelen verkeert dagelijks ‘in de schoolbanken’.

Met ons hospitality meubilair maken we het interieur en daarmee ook de onderwijsomgeving prettiger en gastvrijer. Dat zorgt bij leerlingen voor ontspanning en motivatie en bij medewerkers voor rust en inspiratie. Hieronder vindt u een greep uit de vele onderwijsprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht. Bekijk de foto's en laat u inspireren of kies voor een specifiek project binnen de onderwijsomgeving.
Projecten

Hogeschool Utrecht | Utrecht

Er is vraag naar meer ruimte voor ontmoeting tussen de studenten. Daarvoor heb je ook een andere inrichting van de ontmoetingsplekken nodig.

Leerhotel Het Klooster | Amersfoort

Op de hotelschool krijgen studenten een ideale leeromgeving aangeboden. Gasten genieten op hun beurt van de aandacht en gastvrijheid.

Koning Willem I College - Vlijmenseweg | 's-Hertogenbosch

Zoek met elkaar een plek in de ruime rondbanken of aan tafel bij de koffieautomaat. Daarnaast is er nog een optie voor de 'actieve zit' op de hoge krukken aan de statafels.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×