Onderwijs

Loungebanken, stamtafels en statafels met barkrukken verschijnen in steeds meer schoolrestaurants. Het onderwijs krijgt een horecatintje. Op hogescholen en universiteiten zien we grand cafés, brasseries en loungerestaurants en veel jongeren laten de keuze voor een school afhangen van de ambiance in wat we ooit de kantine noemden. Satelliet Meubelen verkeert dagelijks ‘in de schoolbanken’.

Met ons hospitality meubilair maken we het interieur en daarmee ook de onderwijsomgeving prettiger en gastvrijer. Dat zorgt bij leerlingen voor ontspanning en motivatie en bij medewerkers voor rust en inspiratie. Hieronder vindt u een greep uit de vele onderwijsprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht. Bekijk de foto's en laat u inspireren of kies voor een specifiek project binnen de onderwijsomgeving.
Projecten

Binnen bij Parcours Tilburg

"Deze jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt krijgen de kans te leren binnen een echte horecagelegenheid die authenticiteit en sfeer uitstraalt. Niet zomaar een doorsnee schoolrestaurant dat dienst doet als leerplek, maar een echte ontmoetingsplek die alle lagen van de bevolking samenbrengt." - Conny van Hees, interieurontwerper

Tabor College Werenfridus Hoorn

"Met de interieurgroep van de school hebben wij een totaalconcept bedacht om de nieuwbouw qua sfeer te verbinden aan de bestaande bouw. Originele details uit het bestaande gedeelte worden daarom uitgewisseld met de nieuwbouw en andersom; moderne details krijgen een plaats in de oudbouw."- Iris Rietveld-Struijk, interieurontwerper

Restaurant GROOS!, Albeda Horecacollege Rotterdam

Bij Albeda Horecacollege draait alles om vakmanschap, gastvrijheid en passie. Met de opening van het nieuwe schoolrestaurant GROOS! in Rotterdam, biedt Albeda Horecacollege een inspirerende leeromgeving in een levensechte praktijksituatie. Het restaurant vormt bovendien een levendige ontmoetingsplek voor jong en oud.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×