Onderwijs

Loungebanken, stamtafels en statafels met barkrukken verschijnen in steeds meer schoolrestaurants. Het onderwijs krijgt een horecatintje. Op hogescholen en universiteiten zien we grand cafés, brasseries en loungerestaurants en veel jongeren laten de keuze voor een school afhangen van de ambiance in wat we ooit de kantine noemden. Satelliet Meubelen verkeert dagelijks ‘in de schoolbanken’.

Met ons hospitality meubilair maken we het interieur en daarmee ook de onderwijsomgeving prettiger en gastvrijer. Dat zorgt bij leerlingen voor ontspanning en motivatie en bij medewerkers voor rust en inspiratie. Hieronder vindt u een greep uit de vele onderwijsprojecten die wij afgelopen jaren hebben ingericht. Bekijk de foto's en laat u inspireren of kies voor een specifiek project binnen de onderwijsomgeving.
Projecten

Cultuurcafé Radboud Universiteit | Nijmegen

Dit is dé ontmoetingsplaats voor studenten, medewerkers en gasten van de universiteit. Het interieur is uitnodigend en relaxed.

Avans Hogeschool - Xplora | 's-Hertogenbosch

Xplora is de centraal gelegen leeromgeving en ontmoetingsplek voor studenten, docenten en het werkveld. Je vindt er veel afwisseling in werkplekken en inspirerende zitjes.

Hogeschool Van Hall Larenstein | Velp

Van Hall Larenstein heeft de ambitie de meest duurzame hogeschool te worden. Voor het interieur betekent duurzaamheid dat het meubilair waar mogelijk hergebruikt is.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×