Cruisevaart

Maximaal comfort op de mooiste vaarroutes


Marine, ook wel cruisevaart, is een markt die zich momenteel snel ontwikkeld. Vooral op het gebied van riviercruises gaan de veranderingen snel en ligt de focus bij het aanbod steeds meer op comfort en luxe voor de gast. Dit uit zich niet alleen in de voorzieningen, maar ook in ruimte en interieur. Rijke stoffen, mooi meubilair, grotere en luxere kamers.

Satelliet denkt graag mee om de juiste sfeer voor een ultieme cruisebeleving te creëren en daarbij rekening te houden met de beschikbare ruimte door deze optimaal te benutten. Bij Satelliet geloven we dat we de afstand in beleving tussen oceaancruises en riviercruises kunnen verkleinen. Vaar hieronder mee door een aantal van de marine-projecten waar wij aan hebben mogen meewerken.
Projecten

MPS AmaMagna

"De AmaMagna is maar liefst twee keer zo breed als een regulier riviercruiseschip. Met slechts twintig procent meer gasten aan boord is dit schip ontworpen voor diegenen die op zoek zijn naar een eigentijdse kijk op riviercruises, met de ruimte en allure van een oceaancruise." - Marian Kamphuisen, interior designer Kamphuisen Groep

MS Andorinha Hardinxveld

MS Andorinha (2019) is een door Scylla op maat ontworpen riviercruiseship dat plaats biedt aan maximaal 88 gasten. Het ontwerp wordt gekenmerkt door zijn 80 meter lengte, zonnedek met centraal zwembad en bar en luxe design. Dit schip werd speciaal gebouwd voor cruises te midden van de historische wijnboerderijen en pittoreske dorpjes langs de rivier de Douro in Portugal.

Blue Rhapsody Rotterdam

Blue Rhapsody is het fonkelnieuwe schip uit de vloot van Constant in Beweging. Vrijheid en stijl zetten de toon op deze bijzondere varende eventlocatie. Met een bevlogen crew, hoogstaande culinaire verzorging en uitstekende technische voorzieningen vormt Blue Rhapsody het decor voor unieke, onderscheidende en onvergetelijke evenementen.

  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×