Conference & Banqueting

Gasten bezoeken u in dagelijks wisselende samenstelling. Zij komen voor een congres of diner, een feest of vergadering. De ruimte moet vol stoelen of juist leeg. U speelt moeiteloos hierop in en zorgt voor de juiste oplossing. U kunt immers rollen, inklappen, koppelen en stapelen zonder de ambiance uit het oog te verliezen.

Voor Conference & Banqueting beschikken wij over een zeer breed assortiment meubilair. Van luxe vergaderstoelen » tot praktische, stapelbare stoelen die snel zijn uit te zetten en op te ruimen. Oplossingen voor elke situatie en gelegenheid, want ook dat is hospitality. Laat u inspireren door onderstaande projecten!
Projecten

Bar Beton Rijnsweerd | Utrecht

Dit high-end congres- en vergadercentrum in Rijnsweerd, Utrecht kan 300 gasten ontvangen. Groot in capaciteit én serviceniveau. Lunchen, vergaderen of presenteren in een sfeervolle omgeving - het kan hier allemaal.

Buitenplaats Sparrendaal | Driebergen-Rijsenburg

Deze historische buitenplaats is een evenementenlocatie waar vergaderen en feesten samengaan met kunst en educatie. Het moderne meubilair speelt hier steeds flexibel op in. De rococo stijlelementen vormen samen met het eigentijdse interieurdesign een smaakvol geheel.

Haaienzaal - Diergaarde Blijdorp | Rotterdam

De Haaienzaal in het Oceanium in Diergaarde Blijdorp, Rotterdam is een unieke plek voor uw (zakelijke) evenement.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×