Conference & Banqueting

Oplossingen voor elke situatie en gelegenheid


Gasten bezoeken u in dagelijks wisselende samenstelling. Zij komen voor een congres of diner, een feest of vergadering. De ruimte moet vol stoelen of juist leeg. U speelt moeiteloos hierop in en zorgt voor de juiste oplossing. U kunt immers rollen, inklappen, koppelen en stapelen zonder de ambiance uit het oog te verliezen.

Voor Conference & Banqueting beschikken wij over een zeer breed assortiment meubilair. Van luxe vergaderstoelen » tot praktische, stapelbare stoelen die snel zijn uit te zetten en op te ruimen. Oplossingen voor elke situatie en gelegenheid, want ook dat is hospitality. Laat u inspireren door onderstaande projecten!
Projecten

Stadskasteel Oudaen Utrecht

Het klassieke stadskasteel Oudaen is, mede door de ligging in het centrum van Utrecht, een unieke vergaderlocatie. Of het nu gaat om een lezing, vergadering of banqueting; deze speelse kleur geeft elke gelegenheid een vriendelijke uitstraling. Vier verschillende (vergader)zalen en toch één geheel.

Carlton President Hotel Utrecht

Carlton President Hotel nabij Maarssen, Utrecht, biedt inspirerende, verrassende ruimtes voor vergaderingen, brainstorms en presentaties. Geen standaard ruimtes, maar wel standaard van alle gemakken voorzien.

Van der Valk Hotel Utrecht

Wanneer de groepen groter worden en er dagelijks verschillende opstellingen 'gebouwd' moeten worden, dan gaat onze aandacht automatisch naar de oplossingen die wij te bieden hebben voor efficiënte handling en logistiek van het meubilair.

  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan!

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Showrooms Satelliet
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×