Conference & Banqueting

Gasten bezoeken u in dagelijks wisselende samenstelling. Zij komen voor een congres of diner, een feest of vergadering. De ruimte moet vol stoelen of juist leeg. U speelt moeiteloos hierop in en zorgt voor de juiste oplossing. U kunt immers rollen, inklappen, koppelen en stapelen zonder de ambiance uit het oog te verliezen.

Voor Conference & Banqueting beschikken wij over een zeer breed assortiment meubilair. Van luxe vergaderstoelen » tot praktische, stapelbare stoelen die snel zijn uit te zetten en op te ruimen. Oplossingen voor elke situatie en gelegenheid, want ook dat is hospitality. Laat u inspireren door onderstaande projecten!
Projecten

Van der Valk Hotel | Utrecht

Wanneer de groepen groter worden en er dagelijks verschillende opstellingen 'gebouwd' moeten worden, dan gaat onze aandacht automatisch naar de oplossingen die wij te bieden hebben voor efficiënte handling en logistiek van het meubilair.

Stadskasteel Oudaen | Utrecht

Lezing, vergadering of banqueting. In deze speelse kleur krijgt het evenement meteen al een vriendelijke uitstraling.

Bar Beton Rijnsweerd | Utrecht

Van compacte bedrijfslunch tot presentatie voor 300 genodigden met afsluitende borrel - dit high-end vergader- en congrescentrum is overal op ingericht.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×