Cafe & Restaurant

Wij voelen ons thuis in de horeca, daar liggen onze roots


De oorsprong van gastvrijheid ligt in de oude herberg, waar reizigers zich rond het haardvuur schaarden en gulle gastvrouwen bij kaarslicht grote pullen bier en wijn serveerden. Door de eeuwen heen veranderde het decor, maar de ziel van de herberg leeft voort in de hospitality die de horeca zo kenmerkt.

Satelliet Meubelen geeft graag vorm aan het hedendaagse horeca interieur. Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant; wij geven met ons horecameubilair invulling aan uw interieurwensen. Laat u inspireren door onze horecaprojecten!

WAKU WAKU | Utrecht


"We wilden per se niet dat het een low budget uitstraling zou krijgen."

- Floris Beukers, WAKU WAKU, Utrecht

Hoewel stereotyperingen vaak hardnekkig zijn, weigerden de eigenaren van WAKU WAKU in Utrecht zich daarbij neer te leggen. Wars van het geitenwollensokken-imago dat aan veganisme kleeft, kozen zij voor een hippe en uitgesproken inrichting. “Wij hebben gekozen voor een uitgesproken interieur om elke zweem van stoffig en low budget te vermijden.”

  • Meer over dit project »
  • SNCKBR, UtrechtProjecten

Thomas Eindhoven

"Ik kreeg de vraag om het pand, dat dateert uit 1880, onderscheidend te laten zijn. Dat hebben we bereikt dankzij de twee 'muralisten' die voor Thomas een surrealistisch tableau schilderden van 600 vierkante meter." - Marco van den Brandt, interieurarchitect

'T Goude Hooft Den Haag

"De restyling van dit karakteristieke pand betekende voor mij de juiste verbinding leggen tussen de klassieke oude herberg uit de 15e eeuw en het nu." - Ferry Tabeling, Heineken Interior Design

SNCKBR Utrecht

"Wij zijn ervan overtuigd dat 'vegan' de nieuwe standaard is. Maar om voor te blijven dat wij in een hoek van 'stoffig' of 'low-budget' terecht zouden komen, hebben wij bewust gekozen voor een uitgesproken interieur met smaakvolle details." - Floris Beukers, ondernemer

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

De Zoes, Helden

Succesvolle metamorfose van een familiebedrijf

Dat elke stoel in De Zoes vanaf dag één na de metamorfose avond na avond bezet zou zijn, had Frank van Meegen niet verwacht. Met trots geeft hij het Limburgse familiebedrijf een nieuwe toekomst.

Gerardushoeve, Epen

"Een uitzicht alleen is niet genoeg"

Ondanks een uniek uitzicht en busladingen vol dagjesmensen onderging Gerardushoeve in het Limburgse Epen een metamorfose. Over ambitie en de kracht van vernieuwing.

Brownies & DownieS

Het succes van Brownies & downieS

Brownies & DownieS, dat mensen met Down aansluiting geeft op de arbeidsmarkt, is inmiddels een begrip in Nederland. Een interview met de ondernemers.

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×