Café & Restaurant

De oorsprong van gastvrijheid ligt in de oude herberg, waar reizigers zich rond het haardvuur schaarden en gulle gastvrouwen bij kaarslicht grote pullen bier en wijn serveerden. Door de eeuwen heen veranderde het decor, maar de ziel van de herberg leeft voort in de hospitality die de horeca zo kenmerkt.

Satelliet Meubelen geeft graag vorm aan het hedendaagse horeca interieur. Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant; wij geven met ons horecameubilair invulling aan uw interieurwensen. Laat u inspireren door onze horecaprojecten!
Projecten

Gaudim | Breda

Een warm en authentiek Catalaans restaurant met moderne twist. Door het toegepaste materiaal en de comfortabele (bar)stoelen is Gaudim geen traditionele tapasbar en heeft het een meer luxe uitstraling.

Tante Kee | Kaag

Het interieur van dit restaurant is geïnspireerd op het prominent aanwezige portret Tante Kee van fotograaf Erwin Olaf. Een mooie balans tussen de lange traditie van het pand (al sinds 1930 een restaurant) en een jonge vrouw in de bloei van haar leven.

Miyagi and Jones | Utrecht

Dit restaurant serveert Asian streetfood en sushi - Aziatische gerechten met hier en daar een Westerse twist. Ook het stoere, alternatieve interieur is een spannende mix van Aziatisch met knipoog naar het Westen.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×