Cafe & Restaurant

Wij voelen ons thuis in de horeca, daar liggen onze roots


De oorsprong van gastvrijheid ligt in de oude herberg, waar reizigers zich rond het haardvuur schaarden en gulle gastvrouwen bij kaarslicht grote pullen bier en wijn serveerden. Door de eeuwen heen veranderde het decor, maar de ziel van de herberg leeft voort in de hospitality die de horeca zo kenmerkt.

Satelliet Meubelen geeft graag vorm aan het hedendaagse horeca interieur. Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant; wij geven met ons horecameubilair invulling aan uw interieurwensen. Laat u inspireren door onze horecaprojecten!

Zalmhuis | Rotterdam


"Als iets al helemaal klaar is, dan is het voor ons niet interessant."

- Herman Hell, Hell's Kitchen / Zalmhuis

Het Zalmhuis, op de plek van de historische visafslag aan de oever van de Nieuwe Maas bij Rotterdam, is al jarenlang een begrip in de wijde omtrek. Al was het etablissement in art deco-stijl ook een tikje belegen. Totdat Hell’s Kitchen dit voorjaar de tent overnam. Herman en Liselore Hell over de jongste loot aan hun stam.

  • Meer over dit project »
  • Herman en Liselore Hell | Zalmhuis, RotterdamProjecten

Brasserie La Colline Oss

"We hebben de rijke historie van La Colline als Franse brasserie vertaalt naar een ontwerp van nu en de toekomst. Hierbij heeft de film 'Midnight in Paris' ons geïnspireerd, wat resulteerde in een mooie, moderne brasserie met een knipoog naar de roaring twenties." - Babs van Hassel, Aces of Space

Nomade Beach House Noordwijk

"De complete verbouwing en restyling ademt de relaxte sfeer van het strandleven met stijlinvloeden uit het Midden-Oosten. Dit zie je terug in het gebruik van natuurlijke materialen en oosterse details. We hebben een eigen identiteit gecreëerd met een ultiem gevoel van gastvrijheid." - Els van Egmond, architect Van Egmond architecten

Ter Marsch & Co Amsterdam

"De wens was om de gast te overrompelen met alles wat je niet in een burgerrestaurant verwacht. We hebben gekozen voor een maximale mix van patronen en kleuren, die in iedere hoek van het restaurant voor een nieuwe verrassing zorgt." - Charlotte Nieuwland, interior designer, horeca-designstudio Dark&Stormy

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

Ruby Rose: bloembastisch interieur

Ruby Rose, de opvallende wijn- en eetbar in Utrecht, was zo’n drie maanden draaiende toen het coronavirus insloeg als een bom. Een gesprek over deze nieuwe hotspot.

La Colline, Oss

La Colline keert terug naar haar Franse DNA

La Colline in Oss onderging na achttien jaar een metamorfose. Het resultaat was voor eigenaar Gert Jordaans niet vanzelfsprekend. “Ik vond deze verbouwing de lastigste die ik heb gedaan.”

Mr. Moos

Metamorfose: van Dickens & Jones naar Mr. Moos

Vijf jaar geleden nam Jeff Vink het stokje over van zijn vader Jack Vink en daarmee ook Jack zijn geliefde Dickens & Jones: ondertussen al 25 jaar een begrip in Breda.

De Cockpit, Bosschenhoofd

Metamorfose De Cockpit moet jonger publiek trekken

Restaurant De Cockpit in Bosschenhoofd onderging afgelopen jaar de meest grondige metamorfose in haar vijftigjarige bestaan. Het resultaat: geen 'slappe' avonden meer.

Mariam Malwand en Piet Noordam | Pacho, Nijmegen

Pacho in Nijmegen heeft hotspot-ambitie

De Latijns-Amerikaanse foodbar Pacho in Nijmegen - vernoemd naar een personage uit de populaire Netflix-serie Narcos - ziet er van binnen even spannend uit als de naam doet vermoeden.

Brigiet Feenstra-de Haan en Koen Bramer, Proeflokaal Sneek

Proeflokaal Sneek: binnen succesvol met buiten

Een half jaar geleden opende in het voormalige kantongerecht van Sneek Proeflokaal Het Gerechtshof haar deuren. Opvallend: de zittingzaal is niet de populairste ruimte van de zaak…

  • Meer artikelen »
  • Satelliet Catalogus 2020

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  400 pagina's inspiratie
✔  102 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Amsterdam, Breda en Dalfsen over 3 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen vrij te bezoeken. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×