Café & Restaurant

De oorsprong van gastvrijheid ligt in de oude herberg, waar reizigers zich rond het haardvuur schaarden en gulle gastvrouwen bij kaarslicht grote pullen bier en wijn serveerden. Door de eeuwen heen veranderde het decor, maar de ziel van de herberg leeft voort in de hospitality die de horeca zo kenmerkt.

Satelliet Meubelen geeft graag vorm aan het hedendaagse horeca interieur. Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant; wij geven met ons horecameubilair invulling aan uw interieurwensen. Laat u inspireren door onze horecaprojecten!
Projecten

De Stallen | Purmerend

Staal, leer en hout zorgen samen voor een stoer én toegankelijk karakter. De grote tafel is voorzien van stalen kabels, waarmee hij omhoog wordt getakeld. Zo ontstaat er dansruimte, wanneer de DJ zijn muziek start.

Happyhappyjoyjoy | Amsterdam

Grote ronde tafels en lange bartafels zijn uitstekend geschikt voor shared dining van de vele gerechten die geserveerd worden vanuit de Oosterse keuken.

't Taphuys | Tilburg

Huiselijk en modern interieur met veel uiteenlopende zitjes rond het paradepaardje van de zaak; de indrukwekkende tapwand met daarop 27 bieren en 13 wijnen.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×