Cafe & Restaurant

Wij voelen ons thuis in de horeca, daar liggen onze roots


De oorsprong van gastvrijheid ligt in de oude herberg, waar reizigers zich rond het haardvuur schaarden en gulle gastvrouwen bij kaarslicht grote pullen bier en wijn serveerden. Door de eeuwen heen veranderde het decor, maar de ziel van de herberg leeft voort in de hospitality die de horeca zo kenmerkt.

Satelliet Meubelen geeft graag vorm aan het hedendaagse horeca interieur. Van bruin café stoelen tot trendy loungeclub banken, van knusse lunchroom tafeltjes tot een geheel eigentijds restaurant; wij geven met ons horecameubilair invulling aan uw interieurwensen. Laat u inspireren door onze horecaprojecten!

Pacho | Nijmegen


"Wij denken dat we echt iets kunnen toevoegen."

- Piet Noordam, Pacho, Nijmegen

De Latijns-Amerikaanse foodbar Pacho in Nijmegen - vernoemd naar een personage uit de Netflix-serie 'Narcos' - ziet er van binnen even spannend uit als de naam doet vermoeden. "Pacho Nijmegen heeft een hotspot-ambitie."

  • Meer over dit project »
  • Pacho, NijmegenProjecten

Thomas Eindhoven

"Ik kreeg de vraag om het pand, dat dateert uit 1880, onderscheidend te laten zijn. Dat hebben we bereikt dankzij de twee 'muralisten' die voor Thomas een surrealistisch tableau schilderden van 600 vierkante meter." - Marco van den Brandt, interieurarchitect

'T Goude Hooft Den Haag

"De restyling van dit karakteristieke pand betekende voor mij de juiste verbinding leggen tussen de klassieke oude herberg uit de 15e eeuw en het nu." - Ferry Tabeling, Heineken Interior Design

WAKU WAKU Utrecht

"Wij zijn ervan overtuigd dat 'vegan' de nieuwe standaard is. Maar om voor te blijven dat wij in een hoek van 'stoffig' of 'low-budget' terecht zouden komen, hebben wij bewust gekozen voor een uitgesproken interieur met smaakvolle details." - Floris Beukers, ondernemer

  • Catalogus 2019

Nog meer inspiratie nodig?

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze meer dan 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »

PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES?

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms » waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

  • Maak een bezoekafspraak!

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms!

ACHTERGRONDEN & INSPIRATIE

De Cockpit, Bosschenhoofd

Metamorfose De Cockpit moet jonger publiek trekken

Restaurant De Cockpit in Bosschenhoofd onderging afgelopen jaar de meest grondige metamorfose in haar vijftigjarige bestaan. Het resultaat: geen 'slappe' avonden meer.

Foodhall, Breda

Foodhall Breda: 18 wereldkeukens onder 1 dak

Het is onmiskenbaar een trend in de horeca: de opkomst van de foodhall. Elke zichzelf respecterende stad lijkt er één te hebben en dus kon Breda niet achterblijven.

Wobbe van Zoelen, Anne&Max

Anne&Max: 15 huiskamers in evenzoveel steden

Met 15 vestigingen in evenzoveel (middel)grote steden begint Anne&Max een serieuze keten te worden. "Het is geen trucje wat we doen; het hele verhaal klopt", aldus oprichter Wobbe van Zoelen.

  • Meer artikelen »
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×