Kantoormeubelen

Bij Satelliet Meubelen geloven we dat uitnodigend kantoormeubilair direct bijdraagt aan het succes van uw bedrijf en het welzijn van uw medewerkers. Door jarenlange ervaring weten wij als geen ander hoe belangrijk gastvrijheidsbeleving is op alle plaatsen waar mensen samenkomen - waaronder bedrijfsgebouwen en kantoren. Medewerkers moeten niet alleen prettiger kunnen werken, maar ook comfortabel kunnen ontspannen.

Wij zien dat de vraag verandert en de tijd van puur functionele kantoorinrichting voorbij is - mensen moeten zich er prettig en thuis voelen. Daarbij stellen flexplekken - als gevolg van Het Nieuwe Werken - andere eisen aan het meubilair. De toegenomen vraag naar flexibiliteit leidt er tevens toe dat kantoormeubelen en -ruimtes breed inzetbaar moeten zijn. Het bedrijfsrestaurant » moet bijvoorbeeld ook gebruikt kunnen worden als informele vergaderruimte.

Satelliet Meubelen is als leverancier in toenemende mate actief in diverse markten waarin gastvrijheidsbeleving centraal staat - waaronder de office markt. Met onze ruime en unieke collectie kantoormeubilair geven wij onder meer bedrijfsrestaurants », vergaderruimtes », personeelskamers », recepties en directiekamers een gastvrije uitstraling.

Een groot gedeelte van onze meubelen ontwikkelen en produceren wij zelf. Door de enorme keuze die wij daarnaast bieden in materiaal en stoffering, kunt u zelf de look & feel van uw meubelen samenstellen. Naast onze unieke, eigen collectie beschikken we tevens over een uitgebreide collectie meubilair van bekende (design)merken als HAY, Kartell en Vitra.


[this div will be converted to an iframe]
×
×
×