Trends 2023

Een uitnodigende look & feel speelt een belangrijke rol in de gastbeleving en biedt volop kansen om u te onderscheiden. Geen hospitality concept is hetzelfde en smaken verschillen. Welke stijl, sfeer of meubilair past bij uw (nieuwe) interieur of terras? Wij helpen u graag op weg en showen de nieuwe trends voor 2023. Laat uw hospitality concept shinen met deze nieuwkomers en tijdloze klassiekers!

New Nordic

De natuur vormt de basis in New Nordic.

De ondertoon in noordelijk ontwerp draagt het weidse en frisse gevoel van bossen, meren, de lucht en de zee. Die focus op de natuur zie je terug in de gebruikte materialen: hout en riet. In de stoelenserie Canu inspireert de natuur tot een helder ontwerp, organische lijnen en pure materialen.

Future Heritage

‘Fifties never go out of style’.

Rank en elegant, maar ook robuust en met hang naar ambachtelijkheid gemaakt. Dat zijn de meubels met die fifties vide: stoelen van verfijnd hout, zachte stoffering maar gemaakt naar de maatstaven en het comfort van vandaag. Novalis belichaamt alles dat we nog steeds zo waarderen aan de vormgeving van de wederopbouw, en dat is ínclusief die eigenwijze passerpoot.

Playful Tubes

Ronde vormen, buizen en rollen en gebogen vormen.

Playful tubes is vrolijk en levendig, en nodigt uit tot spelen. Interactieve interieurs sluiten aan bij de fusie tussen vrije tijd, werken, sporten en uitgaan. Bank Nolia speelt ook met ronde vormen: een rank buizenframe en een ronde rol in de rug. Een ludiek en luchtig meubel voor speelse interieurs.

Romantic Retro

Retro met een knipoog, en romantisch zonder al te decoratief te zijn.

Geef ruimte aan een luchtige, vrouwelijke retro stijl vol ronde vormen, zachte stoffen en florale dessins. Een tikkeltje tuttig, en toch stoer. Rond en retro, maar ook zacht, aaibaar en speels. Dat is Chantilly, een stoel van gebogen staal, een klassiek design én een zachte touch met kussens met franjes.

Rattan Rainbow

Rotan is een blijver, ook op het terras. Helemaal van nu is de toevoeging van kleur.

Spannende combinaties van gekleurd rotan met een afstekende tint voor het frame. Twine was er al in naturel en zwart, maar is er nu ook in een bordeauxrood frame met roze vlechtwerk, of juist bordeauxrood rotan met terrakleurig frame én laurel/green, in twee tinten groen. Stijl het terras helemaal af met de Twist loungestoel met een zitkussen in een stof naar keuze.

Tactile Texture

Fijne structuren, tactiele texturen met een referentie naar de natuur.

Biofilisch design vormt de basis voor ragfijne maar oersterke materialen en meubels. Calypso en Terra zijn luchtig maar stoer, vrolijk en licht. Het gepoedercoate aluminium frame en rasterwerk geeft deze ‘godin van de zee’ een zomerse en natuurlijke uitstraling. Licht van gewicht en bestand tegen het weer.

Mix and Match

Er mag meer kleur gebruikt worden!

Populair zijn de warme kleuren en die met een natuurlijk tintje, zoals okergeel, grijsgroen, terra en diepzee blauw. Mix en match met kleuren voor een terras dat indruk maakt. De kleurrijke Girola is volledig gemaakt van aluminium, stapelbaar en verkrijgbaar in diverse kleuren. Uniek is de wanddikte van 4 mm van de aluminium achterpoten en de verstevigde lamellen op de stoel. Dat maakt de stoel zeer solide ook bij intensief gebruik.