Inspirium - Hospitality work(s]

Inspirium is een heldere visie op hoe klanten nog beter geholpen kunnen worden in hun zoektocht naar de optimale gastvrijheidsbeleving voor hun gasten. Het is één grote belevingswereld met inspirerende bedrijven - binnen Inspirium partners genoemd - op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Synergie, inspiratie en beleving: daar draait het om in Inspirium. Satelliet is als founding partner nauw betrokken bij Inspirium.

In Breda vindt u de eerste locatie van Inspirium – geopend in 2011 – en eind 2017 in vernieuwde vorm heropend. In Inspirium Breda zijn 19 partners actief, elk expert op hun vakgebied. De expertises van de partners komen samen in diverse belevingsgebieden – horeca, retail, educatie, hotel, zorg en office – die de hospitality-professional een breed scala aan inspirerende praktijkvoorbeelden bieden.

Eind november 2019 is in het pand van de voormalige Horecawerf in Amsterdam-Noord de tweede locatie van Inspirium geopend: Inspirium Amsterdam. Ook hier vindt u inspirerende belevingsgebieden en 19 partners die gezamenlijk werken aan totaaloplossingen voor de juiste invulling van gastvrijheid in uw bedrijf.

Inspirium Amsterdam

  • Inspirium Amsterdam

Inspirium Amsterdam - geopend eind november 2019 en voorheen Horecawerf geheten - is na Breda de tweede locatie van Inspirium en een volgende stap in de toekomst van hospitality. In Amsterdam zijn 19 bedrijven uit de hospitality-branche actief - alle expert op hun vakgebied.

Inspirium Amsterdam

tt. Melissaweg 43
1033 SP Amsterdam
020 - 633 2373

www.inspirium.nl

Inspirium Breda

  • Inspirium Breda

In Breda vindt u de eerste locatie van Inspirium – geopend in 2011 – en eind 2017 in vernieuwde vorm heropend. In Inspirium Breda zijn 19 partners actief. De expertises van de partners komen samen in diverse belevingsgebieden – horeca, retail, educatie, zorg en office.

Inspirium Breda

Kronenburgwerf 20
4812 XR Breda
076 - 523 03 95

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×