The next step in hospitality

Inspirium is een unieke formule op het gebied van gastvrijheid en interieur. Het is een 7000 m2 grote belevingswereld met 17 inspirerende partners op het gebied van interieur, techniek, equipment, dienstverlening en kennisevents. Synergie, inspiratie en beleving: daar draait het om in Inspirium.

Inspirium heeft afgelopen maanden een serieuze metamorfose ondergaan. Het doel is om de synergie tussen de partners en de markt waarin hospitality een rol speelt te vergroten. Hiervoor zijn 5 belevingsgebieden gebouwd, waarin de partners elkaar op een creatieve manier uitdagen en aanvullen.

Op 29 november 2017 is het vernieuwde Inspirium officieel heropend. Bekijk de aftermovie hiernaast om een indruk te krijgen van the next step in hospitality.

Van product naar beleving

Waar Inspirium voorheen vooral om 'het product' draaide, staat nu inspiratie en beleving centraal. De gescheiden showrooms waarin elke partner producten presenteerde, zijn komen te vervallen. Daarvoor in de plaats zijn vijf inspirerende belevingswerelden ontwikkeld op het gebied van horeca, office, onderwijs, zorg, retail en leisure. De expertises van de 17 deelnemende partners zijn op een natuurlijke manier in deze gebieden verweven. 

Naast de vijf belevingswerelden beschikt het vernieuwde Inspirium over een pop-up plein, waarin ruimte is voor tijdelijke presentaties, een meeting room en een event theater, dat geschikt is voor 25 tot 250 personen.

Bij het nieuwe Inspirium koopt u in eerste instantie geen product. Inhaleer de sfeer en proef de inspiratie. Ervaar hoe belangrijk het is om een idee te hebben bij 'het complete plaatje'. Pas wanneer dat in zicht is, kunt u vol overtuiging het product kiezen dat het beste in uw plaatje past.

Inspirium is een belevingscentrum. Dat betekent dat u eigenlijk aan den lijve moet ondervinden op welke wijze Inspirium u uitdaagt en inspireert. Via onderstaande button kunt u alvast binnenkijken bij het vernieuwde Inspirium.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×