Café & Restaurant

WERKMAN | Groningen

Restaurants en cafés zijn bij uitstek locaties waar onverwachte ontmoetingen plaatsvinden en herinneringen worden gemaakt.

Het is de omgeving waar het Nederlandse woord ‘gezellig’ tot zijn recht komt en het grote genieten plaatsvindt. Hospitality, interieur, smaak en goed gezelschap komen hier samen. De juiste mix van deze ingrediënten en de afstemming hiervan op het publiek maken horeca tot de geliefde plek in de harten van de vele gasten.

Vraag onze catalogus 2022 aan of bekijk digitaal

Één boek waarin sfeer, inspiratie en onze veelzijdige meubelcollectie samenkomen. Onze catalogus bestaat ook dit jaar uit één boek waarin sfeer, inspiratie en onze veelzijdige meubelcollectie samenkomen en elkaar versterken. Daarnaast is er uitgebreid aandacht voor de thema’s waar Satelliet voor staat: premium quality, tailor made en full service.

Ook besteden we uitgebreid aandacht aan onze initiatieven en ambities op het gebied van duurzaamheid. Elke catalogus is voorzien van de aanvullende brochure Look + Feel collection. Hierin gaan we uitgebreid in op de (maatwerk)mogelijkheden op het gebied van stoffering en onze collectie tafelbladen.