Horeca tafelonderstellen

Horeca tafelonderstellen zijn verkrijgbaar in talloze materialen, vormen en afmetingen. Het is daarom belangrijk om van tevoren goed te bedenken aan welke eisen een tafelonderstel voor u moet voldoen. Als de onderstellen bedoeld zijn voor binnen, dan hoeft het materiaal niet weerbestendig te zijn. Zijn de onderstellen bedoeld voor op het terras? Dan speelt materiaal wél een belangrijke rol. Tafelonderstellen van bijvoorbeeld aluminium of RVS zijn weerbestendig en licht, maar kunnen daardoor ook wat minder stabiel zijn - zeker wanneer de ondergrond niet egaal is. Een onderstel als de StableTable » kan dan uitkomst bieden; licht, stevig (RVS) en door het gepatenteerde ontwerp altijd stabiel op een niet-vlakke ondergrond met ongelijkheden tot 2,5 cm.

Ook het aantal tenen dat een onderstel heeft, speelt een belangrijke rol. Onderstellen met drie tenen kunnen - in vergelijking met 4-teens onderstellen - kleine hoogteverschillen in de ondergrond eenvoudig opvangen. Daar staat weer tegenover dat onderstellen met vier tenen grotere tafelbladen aankunnen. 

Bij de keuze voor een tafelonderstel moeten dus een aantal belangrijke afwegingen worden gemaakt. Daarbij spelen uiteraard niet alleen praktische zaken een rol. Een onderstel moet qua uitstraling immers ook bij uw zaak passen. Wij weten als geen ander hoe we alle aspecten kunnen verenigen om tot het ideale tafelonderstel te komen!

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×