Restaurant meubilair

Eén van de belangrijkste, maar ook moeilijkste activiteiten is het kiezen van het juiste restaurant meubilair. Het lijkt simpel en vooral een kwestie van smaak, maar er spelen meer zaken een (cruciale) rol bij het selecteren van het meubilair voor uw restaurant. 

Met tientallen jaren ervaring op het gebied van horeca interieurs en inrichting weten wij als geen ander waar u op moet letten. Het meubilair voor uw restaurant is niet alleen een flinke investering, maar ook bepalend voor het succes van uw zaak. Het aantal couverts, zitplaatsen en concept moeten in overeenstemming met elkaar zijn. Het type tafels en stoelen moeten daarbij passen en zijn bepalend voor de lay-out en natuurlijk ook het interieur van uw restaurant.

Satelliet beschikt over een zeer uitgebreide en complete collectie meubels voor restaurants: stoelen, barkrukken, (lounge)banken, tafels en maatwerk meubilair. Onze collectie bestaat inmiddels uit meer dan 4000 items. Daarnaast beschikken we over een zeer uitgebreide stoffen- en tafelbladencollectie. Zo stelt u zelf het meubilair samen, zodat het perfect past bij het concept van uw restaurant. Hieronder vindt u een recente greep uit de vele restaurants waarvoor wij het meubilair hebben mogen verzorgen.


[this div will be converted to an iframe]
×
×
×