Horeca stoelen

Satelliet Meubelen levert al ruim 45 jaar horecastoelen en is in Nederland inmiddels uitgegroeid tot marktleider in het horecasegment. Ons assortiment bestaat uit vele honderden unieke modellen, waaronder een zeer uitgebreide collectie terrasstoelen » maar door maatwerk en de enorme keuze in stoffering die wij bieden, zijn de mogelijkheden in feite eindeloos.

Aan de basis van onze collectie staat 45 jaar ervaring in de hospitalitybranche. Sfeer en uitstraling spelen hier een belangrijke rol, maar altijd in combinatie met de praktische kant van de zaak - zoals functionaliteit en dagelijks gebruik. Het creëren van een optimale gastvrijheidsbeleving staat centraal in alles wat wij doen. 

In toenemende mate ontwikkelen wij daarom ook zelf modellen - waaronder stoelen - die voldoen aan de bijzondere eisen uit de hospitalitybranche. Zo ontstaat er voor u een brede keuze qua modellering. De vele uitvoeringsmogelijkheden bieden vervolgens voldoende ruimte om de gewenste personal touch mee te geven aan uw horecameubilair ». Juist dat maakt onze collectie zo uniek!

Trends
Vanzelfsprekend is ook horecameubilair en -interieur onderhevig aan trends. Om met onze

collectie te kunnen inspelen op de actuele (internationale) trends bezoeken we jaarlijkse diverse toonaangevende beurzen in binnen- en vooral buitenland. Wanneer we kijken naar horecastoelen, zien we onder andere de volgende trends.

Warm hout & stoer staal
De trend met een hoofdrol voor industrieel en vintage meubilair zien we ook in de horeca terug. Dit komt tot uiting in de combinatie van warme materialen als hout (teak) met stoer staal en de metal look. Deze stijl zien we bijvoorbeeld terug in de stoel Steelwood en barkruk Varese.

Rotan
Rotan » is helemaal terug van weggeweest. Dit van oorsprong natuurlijke materiaal zien we (in imitatievorm) op steeds meer plaatsen verschijnen. Klassieke modellen uit het verleden - zoals de kuipstoel Twine - en de kenmerkende stoel 550 maken sinds kort onderdeel uit van onze eigen collectie. Door het gebruik van imitatie-rotan kunnen de stoelen ook buiten worden gebruikt.


[this div will be converted to an iframe]
×
×
×