Horeca banken

Banken zorgen voor een aangename afwisseling in het interieur. Zij stellen u namelijk in staat eenvoudig te variëren in zithoogte en vorm. Daarnaast zorgen horeca banken voor een welkome afwisseling met stoelen en eventueel barkrukken. Kortom, banken horen eigenlijk gewoon thuis in elk horeca interieur!

Type horeca banken

Onze collectie beschikt over diverse typen zitbanken: eetbanken, terrasbanken », wandbanken » en loungebanken. Elk type horeca bank heeft zijn eigen eigenschappen, afmetingen en toepassingsmogelijkheden. Daarnaast is er met onze uitgebreide mogelijkheden op het gebied van maatwerk voor elke situatie een passende oplossing én bank te vinden!

Vorm & Afmeting

Het mooie aan (maatwerk)banken zijn de mogelijkheden die u heeft qua lengte, hoogte en vorm. Hoekbanken, ronde banken, hoge banken en zelfs een golfopstelling met halfronde elementen behoren tot de mogelijkheden. Bent u op zoek naar een lange bank met een lengte van 5 meter of een zithoogte van 80 centimeter? Ook dát is mogelijk!

Maatwerk

Een aantal van onze banken worden uitsluitend op maat gemaakt. Deze modellen worden ter plaatse ingemeten, op de centimeter nauwkeurig gemaakt en door onze vakmensen in uw interieur geplaatst. Maatwerk met betrekking tot vorm, hoogte, lengte en stoffering biedt vanzelfsprekend veel vrijheid en kan de perfecte oplossing zijn voor uw interieur.

Toepassing

Onze (maatwerk)banken vinden hun weg niet alleen naar de horeca, maar ook naar kantooromgevingen (bedrijfsrestaurants » en -kantines), het onderwijs (personeelskamers », mensa's en schoolkantines ») en de zorg (restaurants en ontvangstruimtes). Wij adviseren u graag over de mogelijkheden die banken voor uw concept kunnen bieden!

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×