Barstoelen horeca

De barstoel is in feite de luxe uitvoering van de barkruk. Barstoelen beschikken over minimaal een rugleuning en vaak ook armleuningen. Daarnaast zijn ze in veel gevallen gestoffeerd, wat het zitcomfort en de uitstraling naar een hoger niveau tilt ten opzichte van de traditionele barkrukken ».

De categorie barstoelen is overigens breder dan de massieve, hoge stoelen die we kennen uit menig hotellobby. De industriële en vintage invloeden van de laatste jaren zien we ook terug in barstoelen, waarbij zware onderstellen van beukenhout plaats maken voor compacte, metalen frames. Daarnaast zien we dat stoer, industrieel staal gecombineerd wordt met warme materialen als hout en rotan - zoals te zien in de 550 HS ».

Voor gebruik aan een standaard bar moeten barstoelen en -krukken doorgaans beschikken over een zithoogte van 75 tot ongeveer 80 cm. Binnen onze collectie zijn de modellen met

die zithoogte te herkennen aan de toevoeging HS. Onze collectie bevat ook barstoelen met een lagere zithoogte - van ongeveer 60 tot 65 cm; de zogenaamde medium stool (MS). Deze modellen zijn vooral geschikt voor gebruik aan bartafels met een hoogte van 90 tot maximaal 100 cm. 

Satelliet Meubelen levert al decennialang onderscheidend en kwalitatief hoogwaardig horecameubilair, waaronder barstoelen. Momenteel bestaat onze collectie uit meer dan 60 verschillende modellen, maar door maatwerk en de enorme keuze in materiaal en stoffering zijn de mogelijkheden eigenlijk eindeloos. Met het zeer ruime assortiment stoffen in onze huiscollectie bepaalt u zelf de look & feel van uw barstoel. Heeft u specifieke vragen of wensen? Neemt u dan vooral contact met ons op. Wij adviseren u graag!

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×