Horecameubilair


Satelliet Meubelen levert al meer dan 45 jaar functioneel en onderscheidend horecameubilair. Hierdoor weten wij als geen ander hoe belangrijk gastvrijheidsbeleving is op plaatsen waar mensen samenkomen - zoals in horecagelegenheden. Om optimaal te kunnen inspelen op de bijzondere eisen uit de hospitalitybranche ontwikkelen wij in toenemende mate zelf meubilair. Door de vele uitvoeringen die er qua materiaal en stoffering mogelijk zijn, kunt u uw personal touch meegeven aan uw toekomstig meubilair.

In een gastvrije omgeving voelen mensen zich snel thuis. Daardoor blijven ze vaak langer, spenderen meer én komen graag nog eens terug in uw horecagelegenheid. Wij zijn er heilig van overtuigd dat uitnodigend horecameubilair - of dat nu binnen staat of op het terras - een wezenlijke bijdrage levert aan het succes van een horecabedrijf.

  • Horecameubilair

Horecameubilair in retailconcepten
De grens tussen horeca en retail vervaagt. Daardoor zien we horecameubilair tegenwoordig niet alleen terug in ‘traditionele’ gelegenheden als café’s, restaurants, lunchrooms en strandpaviljoens. Steeds vaker creëren retailers een hospitalityconcept in de winkel om de klantbeleving naar een hoger niveau te tillen. Boekhandels hebben een koffiecorner met comfortabel (lounge)meubilair en veel tuincentra en meubelzaken beschikken over een horecaconcept, zodat hun gasten even kunnen bijkomen.

Het type meubilair dat in het horecaconcept is opgenomen, is van invloed op het gedrag van de gast en de uitstraling van de zaak. Door te spelen met verschillende zithoogtes - bijvoorbeeld door het gebruik van barkrukken en -tafels - ontstaat een ongedwongen sfeer. Loungefauteuils en -banken verleiden gasten tot een uitgebreider verblijf. Door te kiezen voor in hoogte verstelbare (sta)tafels en barkrukken is men uitermate flexibel en kan eenvoudig op verschillende gelegenheden, zoals borrel en diner, worden ingespeeld.

Muller & Co. | Berkel en Rodenrijs

De zware, industriële stamtafel is traploos in hoogte verstelbaar en daardoor geschikt voor diverse gelegenheden. De hippe schoolstoelen zorgen voor een toegankelijke uitstraling.

The Fish Market | Rotterdam

Het witte meubilair oogt fris en vriendelijk. Er is gekozen voor een hoge zit voor het hapje tussendoor. De lange leren bank nodigt uit tot een uitgebreider verblijf.

Sumo | Amsterdam

In dit interieur worden in twee kleuren gestoffeerde stoelen gecombineerd met comfortabele banken.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×