Horeca interieur en inrichting

Bent u op zoek naar een nieuw horeca interieur of inrichting voor uw café, restaurant, koffiebar, broodjeszaak, snackbar of terras? Dan bent u bij Satelliet Meubelen aan het juiste adres! Wij zijn dé specialist op het gebied van horeca interieur met een collectie die bestaat uit meer dan 4000 items: stoelen, tafels, barkrukken, banken en maatwerk meubilair.

Wij zijn ervan overtuigd dat inrichting van invloed is op hoe mensen zich voelen en gedragen. Dat omvat voor ons méér dan alleen het neerzetten van mooie meubelen: wij willen mensen een gevoel geven alsof ze thuis zijn.

Door onze omvangrijke collectie en zeer ruime keuze qua stoffering kunt u uw meubilair volledig naar wens samenstellen. Daardoor is ons horecameubilair » geschikt voor elk concept of interieur; van retro tot exclusief en van industrieel tot design.

Tips, trends en inspiratie

Bij Satelliet Meubelen houden we ervan om te inspireren. Daarom geven we jaarlijks een sfeerboek uit van ruim 100 pagina's met foto's van onze mooiste horecaprojecten. Het ideale middel om ideeën op te doen en een indruk te krijgen van de trends op het gebied van horeca interieurs en inrichting. Hieronder vindt u nog meer voorbeelden van projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.

Wilt u onze meubels zien, voelen en uitproberen? Maakt u dan een afspraak en bezoek één van onze vier showrooms ». Eén van onze deskundige adviseurs leidt u rond en vertelt uitgebreid over alle mogelijkheden qua uitvoering, stoffering en afwerking die wij te bieden hebben.

  • Bekijk de collectie

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×