FAQ / Veelgestelde vragen

Kan ik als particulier bij Satelliet kopen?

Dagelijks vernemen wij dat ons meubilair zó in de smaak valt, dat men het voor privégebruik wil aanschaffen. Een groter compliment kunnen we wij bijna niet krijgen. Helaas kunnen wij niet aan die wens tegemoet komen aangezien wij uitsluitend aan bedrijven verkopen.


Hoe kan ik nieuwe stelvoeten en/of pootdoppen aanvragen?

Als er stelvoeten en/of pootdoppen kapot of versleten zijn, dan kunt u nieuwe aanvragen via het formulier Serviceverzoek ».
Uiteraard kunt u dit ook telefonisch kenbaar maken via 076 - 522 53 10.


Hoe kan ik stof- en/of houtstalen aanvragen?

Stof- en houtstalen kunt u digitaal aanvragen via het Contactformulier » of telefonisch via nummer 076 – 522 53 10.


Wat kost [product X]?

Met onze collectie en uitgebreide (maatwerk)mogelijkheden op het gebied van uitvoering, afwerking en stoffering kunnen meer dan 30.000 unieke items worden samengesteld. Daarom is het niet representatief om aan een product - slechts één van de vele mogelijke uitvoeringen - een prijskaartje te hangen. Wanneer wij uw vraagstuk en wensen in kaart hebben gebracht, kunnen wij voor u een passende offerte opstellen. Voor het aanvragen van een offerte kunt u gebruikmaken van het offerte-aanvraagformulier » of telefonisch contact met ons opnemen via 076 - 522 53 10.


Hoe kan ik de prijslijst ontvangen?

Als u een prijslijst wilt ontvangen, dan kunt u dit kenbaar maken via het contactformulier » of door telefonisch contact met ons op te nemen via telefoonnummer 076 - 522 53 10.


Waarom kan ik geen prijzen vinden op de website?

Op onze website communiceren wij geen prijzen, omdat de definitieve prijs niet van tevoren te bepalen is. Deze is afhankelijk van diverse factoren zoals de afnamehoeveelheid en de door u gekozen uitvoering, afwerking en stoffering. Voor dealers hebben wij - op aanvraag - een prijsopgave beschikbaar. Neemt u daarvoor contact met ons op via het contactformulier » of telefoonnummer 076 - 522 53 10.


Hoe kan ik een offerte / prijsopgave aanvragen?

Deze kunt u aanvragen via het formulier Offerte aanvragen ». Natuurlijk kunt u ook telefonisch contact met ons opnemen via 076 - 522 53 10. Wij verbinden u dan door met een van onze adviseurs.


Kan ik met een account ook prijzen inzien?

Nee. Met een account kunt u 3D-bestanden en hoge resolutie afbeeldingen van onze collectie downloaden en een moodboard maken. Prijzen stellen wij niet beschikbaar via het aangemaakte account.


Kunt u mij vertellen of [product X] op voorraad is?

Het is onze intentie om terrasmeubilair uit voorraad te leveren. Al het andere meubilair wordt op bestelling geproduceerd/geassembleerd en is daardoor niet direct uit voorraad leverbaar.


Wat is de levertijd van [product X]?

Elke situatie is verschillend en afhankelijk van diverse factoren. Daarom kunnen we niet aangeven wat de levertijd van een bepaald model is. In algemene zin kunnen we het volgende aangeven met betrekking tot levertijden. Terrasmeubilair leveren wij uit voorraad, vanuit ons logistieke centrum in Rijen. De levertijd voor terrasmeubilair bedraagt maximaal 2 weken. Al het andere meubilair wordt op bestelling geproduceerd/geassembleerd, waarbij de levertijd 6 tot 8 weken bedraagt. Deze termijnen zijn indicatief; door omstandigheden kan het nodig zijn ervan af te wijken.


Hoe kan ik een login aanvragen?

U kunt een account aanmaken via de link Account aanmaken die bereikbaar is via de knop Login, rechts bovenaan onze website. Als u de gevraagde gegevens correct heeft ingevuld, dan ontvangt u per e-mail een link om uw account te activeren (let op: deze e-mail kan in de map Spam/Ongewenste e-mail terechtkomen). Als u de instructie in de e-mail opvolgt is uw account klaar voor gebruik en kunt u inloggen via de Login knop.


Ik weet het wachtwoord van mijn account niet meer. Wat moet ik nu doen?

Als u het wachtwoord van uw account niet meer weet, dan kunt u het wachtwoord zelf opnieuw instellen. Daarvoor gaat u naar Login, rechts bovenaan de website, en klikt u op de link Wachtwoord vergeten?. Vervolgens vult u uw loginnaam of e-mailadres in. Per e-mail ontvangt u dan een link waarmee u uw wachtwoord opnieuw kunt instellen (let op: deze e-mail kan in de map Spam/Ongewenste e-mail terechtkomen). Mocht u er toch niet uitkomen, neemt u dan contact met ons op via het contactformulier » of telefonisch: 076 - 522 53 10.


Zijn er 3D-bestanden / Hoe kan ik die downloaden?

Een groot gedeelte van onze collectie hebben we beschikbaar als 3D-bestand. Alle producten waarvan een 3D-bestand beschikbaar is, kunt u bekijken via deze link. Als u in het bezit bent van een account, dan kunt u per product het 3D-bestand (indien beschikbaar) downloaden. Log daarvoor in op uw account en klik op de productpagina op het 3D-icoon. Als dit icoon niet aanklikbaar is, dan is er geen 3D-bestand beschikbaar of bent u niet ingelogd (als u bent ingelogd zou u rechts bovenaan, naast de vlag ‘Welkom’ moeten zien staan).

Voor architecten en interieurontwerpers hebben we een 3D-bibliotheek beschikbaar met daarin alle beschikbare 3D-bestanden (in zowel .3ds als .vwx formaat). Als u toegang wilt tot de bibliotheek neem dan contact op met Maico Pheninckx (Creative Consultant) via Maico.Pheninckx@satelliet.net.


Hoe kunnen wij dealer van jullie producten worden?

Indien u belangstelling heeft om dealer van onze producten te worden, dan kunt u dat kenbaar maken via het contactformulier » of door telefonisch contact met ons op te nemen via 076 - 522 53 10.


Welke voorwaarden gelden er met betrekking tot garantie?

Voor deze en andere informatie over de algemene verkoop-, leverings- en betalingsvoorwaarden verwijzen wij u naar deze pagina: https://www.satelliet.net/satelliet/verkoopvoorwaarden/


In welke kleuren is [product X] beschikbaar?

Indien van toepassing staat bij op de productpagina aangegeven in welke kleuren een model leverbaar is. Dit vormt overigens slechts een indicatie; bij sommige modellen zijn de kleuropties dermate uitgebreid dat we deze niet allemaal kunnen weergeven. Bij het weergeven van kleuropties beperken we ons in principe tot het terrasmeubilair. Wat indoor meubilair betreft zijn de (maatwerk)mogelijkheden te uitgebreid om te kunnen presenteren. Heeft u specifieke wensen? Vraag ernaar bij een van onze adviseurs.


Zijn er vestigingen / showrooms die ik kan bezoeken?

In Nederland beschikken we over drie showrooms: in Amsterdam, Breda en Dalfsen. Al onze showrooms zijn op werkdagen tussen 8:30 en 17:00 uur vrij te bezoeken. Wilt u graag worden rondgeleid of heeft u specifieke vragen, dan adviseren we u een bezoekafspraak te maken via het formulier » of telefoonnummer 076 – 522 53 10. Voor een overzicht van onze internationale partners verwijzen wij u graag naar deze pagina: https://www.satelliet.net/contact/satelliet-internationaal/


Wat is de minimale afnamehoeveelheid?

Daar is geen eenduidig antwoord op te geven. Voor meer informatie over de afnamehoeveelheid raden we u aan contact met ons op te nemen via het contactformulier » of telefoonnummer 076 – 522 53 10. 


Hoe kan ik een wijziging in (adres)gegevens doorgeven?

Een wijziging in uw (contact)gegevens kunt u doorgeven via het contactformulier » of telefonisch via 076 - 522 53 10.


Hoe kan ik een reparatieverzoek doorgeven?

Een reparatieverzoek kunt u doorgeven via deze pagina: https://www.satelliet.net/contact/serviceverzoek/


Leveren jullie ook aan kleine ondernemers?

Wij hanteren geen criteria met betrekking tot de grootte van de onderneming. Wel hanteren we afhankelijk van product en uitvoering in een aantal gevallen een minimale afnamehoeveelheid. Voor meer informatie over de levermogelijkheden raden we u aan contact met ons op te nemen via het contactformulier » of telefoonnummer 076 – 522 53 10.


Kunnen meubels gestoffeerd worden in andere stoffen dan de standaard collectie?

Wij beschikken over een zeer omvangrijke collectie stoffen en leders waaruit u kunt kiezen. Zijn uw wensen dermate specifieke dat onze collectie daarin niet kan voorzien, dan kunt u ervoor kiezen om zelf een stof aan te leveren of een stof/kunstleder te laten printen met een patroon of afbeelding naar keuze.


Kan ik ook als niet-horecaondernemer bij jullie meubilair aanschaffen?

Onze oorsprong ligt in de horeca, maar inmiddels zijn wij overal actief waar hospitality een rol speelt - zoals retail, leisure, hotel, office, zorg en onderwijs. Daarom kan in principe elke ondernemer meubilair bij ons aanschaffen.


Kan ik een afspraak maken met een verkoopadviseur?

Uiteraard. Dit kunt u doen via het formulier Bezoekafspraak » of telefonisch via 076 - 522 53 10.


Moet ik een afspraak maken om een showroom te bezoeken?

Nee, u kunt onze showrooms zonder afspraak bezoeken. Heeft u echter specifieke vragen/wensen of wilt u worden rondgeleid door een adviseur, dan adviseren we u een bezoekafspraak » te maken.


Hoe kan ik de catalogus (collectieboek + The Lookbook) aanvragen?

Onze catalogus kunt u aanvragen via het formulier Catalogusaanvraag ». Wij verstrekken onze catalogus overigens alleen aan zakelijke relaties. Wilt u als particulier onze catalogus bekijken? Dan verwijzen wij u graag naar de digitale bladerversie van The Collection en The Lookbook.

[this div will be converted to an iframe]
×
×
×