Catalogus

Satelliet Meubelen presenteert u een exclusieve meubelcollectie, speciaal samengesteld voor de wereld waarin gastvrijheid een belangrijke rol speelt. Aan de basis van onze collectie staat 45 jaar ervaring in de hospitalitybranche. Sfeer en uitstraling spelen hierbij een belangrijk rol, maar wel in combinatie met de praktische kant van de zaak, zoals functionaliteit en dagelijks gebruik.

In toenemende mate ontwikkelen wij daarom ook zelf de modellen die voldoen aan de bijzondere eisen uit de hospitalitybranche. Zo ontstaat er voor u een brede keuze qua modellering. De vele uitvoeringsmogelijkheden bieden vervolgens voldoende ruimte om de gewenste personal touch mee te geven aan uw toekomstig interieur of terras. Juist dat maakt onze collectie zo uniek!

  • Catalogus Horeca meubilair 2017

300 pagina's inspiratie in 4 boeken
Onze catalogus bestaat uit vier boeken. Twee boeken bieden inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in de markten waarin wij actief zijn. Eén boek is gericht op horeca, retail en leisure. In het andere boek presenteren wij een greep uit onze onderwijs-, zorg- en officeprojecten. In het boek Hospitality collection presenteren wij onze meubelcollectie. Het boek Enjoy the art of hospitality is een nadere kennismaking met Satelliet. Naast de catalogus ontwikkelen wij elk jaar een brochure specifiek gericht op terrasmeubilair. Ten slotte brengen wij twee keer per jaar - in mei en oktober - ons eigen magazine PROEF! Hospitality uit met nieuws, trends en achtergrondinformatie op het gebied van gastvrijheid en interieur.

Catalogus aanvraag

Uw gegevens
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Ongeldig e-mailadres, Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld


[this div will be converted to an iframe]
×
×
×