Catalogus

Satelliet Meubelen presenteert u een exclusieve meubelcollectie, speciaal samengesteld voor de wereld waarin gastvrijheid een belangrijke rol speelt. Aan de basis van onze collectie staat tientallen jaren ervaring in de hospitality branche. Sfeer en uitstraling spelen hierbij een belangrijke rol, maar wel in combinatie met de praktische kant van de zaak, zoals functionaliteit en dagelijks gebruik.

In toenemende mate ontwikkelen wij daarom ook zelf de modellen die voldoen aan de bijzondere eisen uit de hospitality branche. Zo ontstaat er voor u een brede keuze qua modellering. De vele uitvoeringsmogelijkheden bieden vervolgens voldoende ruimte om de gewenste personal touch mee te geven aan uw toekomstig interieur of terras. Juist dat maakt onze collectie zo uniek!

  • Satelliet Catalogus 2020

400 pagina's sfeer en inspiratie

Onze catalogus bestaat uit twee boeken boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in de markten waarin wij actief zijn. In het boek The Collection presenteren wij onze meubelcollectie. Naast de catalogus ontwikkelen wij elk jaar een brochure specifiek gericht op terrasmeubels ». Ten slotte brengen wij twee keer per jaar - in mei en oktober - ons eigen magazine PROEF! Hospitality uit met nieuws, trends en achtergrondinformatie op het gebied van gastvrijheid en interieur.

Particuliere aanvragen
Dagelijks vernemen wij dat ons meubilair zó in de smaak valt, dat men het voor privégebruik zou willen aanschaffen. Een groter compliment kunnen we bijna niet krijgen. Helaas kunnen wij niet aan die wens tegemoet komen aangezien wij uitsluitend aan bedrijven leveren. Ook catalogusaanvragen door particulieren kunnen wij daarom niet in behandeling nemen. Als particulier kunt u onze productcatalogus en sfeerboeken uiteraard wél digitaal bekijken:

Catalogus aanvraag

Uw bedrijfsgegevens
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Ongeldig e-mailadres, Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld
Dit is een verplicht veld


[this div will be converted to an iframe]
×
×
×