Open Dagen 2021 | Mission hospitality

Op woensdag 6 en donderdag 7 oktober is het zover: de Open Dagen van Satelliet Meubelen. En jij bent van harte uitgenodigd!

Eindelijk is er weer de mogelijkheid om elkaar te ontmoeten. Gasten vinden enthousiast hun weg terug naar de horeca, maar ook kantoren komen langzaam weer tot leven. Er is veel veranderd… maar zonder verandering geen vooruitgang. Welkom bij:

MISSION HOSPITALITY

Embracing the past, creating the future

Vooruitgang is daarom ook precies wat centraal staat tijdens onze Open Dagen. Hierbij ligt de focus op duurzaamheid, new office en de nieuwe collectie. Alles in de gastvrije ambiance die je van ons gewend bent. 

Brand new

Stilzitten was en is nog steeds geen optie, en dat ga je terugzien op de showroom. Laat je onder andere verrassen door een inspirerende nieuwe collectie en de eyecatchers van Satelliet Originals. Vele nieuwe ontwerpen staan klaar voor de projecten van morgen.

Maar er is meer! Wat ook zeker niet aan je aandacht mag ontsnappen is de transformatie van de showroom naar een toekomstbestendige Work Lounge. Hier ontdek je onze visie op hoe kantoor en hospitality samenkomen in een inspirerende en prettige werkomgeving waar de medewerker centraal staat. Bezoek tot slot het dynamische Duurzaamheidspaviljoen en kom erachter hoe we er bij Satelliet naar streven om in 2030 de meest duurzame leverancier van hospitalitymeubilair in Europa te zijn.

Kortom, dit wil je niet missen! Meld je aan via onderstaande button. We zien je graag op 6 of 7 oktober.


COVID-19

Voor dit evenement geldt dat elk entreeticket op naam van de bezoeker moet staan. Daarom is het helaas niet mogelijk om meerdere tickets in één keer te bestellen.

Naast een entreeticket voor de Open Dagen zullen wij bij de ingang van dit evenement vragen om een coronatoegangsbewijs middels de CoronaCheck-app. Voor meer informatie over de app en het toegangsbewijs kun je terecht op https://www.coronacheck.nl

Mocht je nog vragen hebben over dit event, stuur dan een e-mail naar opendagen@satelliet.net

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* indicates required
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×