Berichtgeving omtrent coronavirus

Dit bericht is voor het laatst bijgewerkt op 29 november 2021 om 14:00 uur en wordt aangepast als de situatie daarom vraagt.

Wij houden de ontwikkelingen rondom het coronavirus scherp in de gaten en onze keuzes maken wij altijd in het belang van onze medewerkers en klanten. De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers hebben de hoogste prioriteit.

Coronatoegangsbewijs en/of dragen van mondkapje verplicht
Gezien de recentelijke ontwikkelingen en richtlijnen voelen wij ons genoodzaakt alle bezoekers met ingang van zaterdag 6 november te vragen om een mondkapje te dragen (tenzij je zit; dan mag het mondkapje af totdat je weer gaat lopen). Om gebruik te kunnen maken van het (bedrijfs)restaurant, dien je te beschikken over een geldige QR-code. Onze gastvrouw scant de QR-code bij binnenkomst en controleert je ID bewijs. Bij een groen vinkje kun je je onbezorgd laten inspireren en informeren.

Bedrijfsrestaurants
In de bedrijfsrestaurants blijft gelden dat die alleen toegankelijk zijn voor gasten met een coronapas. Net zoals dit geldt in alle andere horeca.

Daarnaast verzoeken wij je om bij je bezoek aan onze showroom de basisregels om verspreiding van het coronavirus te voorkomen na te leven. Deze regels blijven onverminderd van belang, ook als je al gevaccineerd bent en in het bezit bent van een coronatoegangsbewijs.

Blijf thuis bij klachten en laat je direct testen, ook bij milde verkoudheid. Geef elkaar de ruimte. 1,5 meter blijft een veilige afstand. Schud geen handen. Was vaak en goed je handen. Hoest en nies in je elleboog.

Onze showrooms zijn geopend voor zakelijke relaties (wij verkopen niet aan particulieren) - bij voorkeur op afspraak. Mocht je gezondheidsklachten hebben die kunnen duiden op corona (verkouden, hoesten, koorts) verzoeken wij je om ons niet te bezoeken en op een later moment te komen.

Wij verzoeken je vriendelijk vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch via 076 - 522 53 10 of via dit formulier: https://www.satelliet.net/contact/bezoekafspraak/

Wij behouden het recht om je de toegang tot onze showrooms te ontzeggen indien je je niet aan de richtlijnen van het RIVM houdt. Als particulier kun je geen gebruik maken van onze showrooms. Wij vertrouwen erop dat onze voorzorgsmaatregelen bijdragen om verdere verspreiding van het coronavirus te voorkomen en begrijpen dat dit een dynamisch proces is. Wanneer er door de overheid aanvullende maatregelen worden afgekondigd, zullen wij ons beleid hierop aanpassen.


Wij danken je bij voorbaat voor je begrip.

Namens de directie van Satelliet,

Joris Heijltjes
Algemeen Directeur

Inspiratie in je mailbox?

Meld je aan en ontvang je inspiratie op het gebied van gastvrijheid en interieur automatisch in je mailbox!

* indicates required
Ik ben geïnteresseerd in:
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×