DE INTERIEUR- EN EXTERIEURSPECIALIST VOOR DE HOSPITALITYBRANCHE

In de afgelopen decennia is Satelliet Meubelen uitgegroeid tot één van de grootste specialisten op het gebied van horecameubilair, projectmeubilair, terrasmeubilair en zorgmeubilair voor de hospitality sector. Onze roots liggen in de horeca inrichting, maar inmiddels rekenen we ook retail, leisure, onderwijs, zorg en office tot ons domein. Onze collectie omvat meer dan 4000 items: stoelen, tafels en onderstellen, barkrukken, banken en maatwerk meubilair. 

Door onze omvangrijke collectie stoffen, leders en afwerkingsmogelijkheden kunt u bovendien uw meubilair naar wens samenstellen of personaliseren. Ook beschikken we over een uitgebreide collectie terrasmeubilair met onder meer terrasstoelen, terrastafels, terrasbanken en barkrukken voor buiten. Laat u inspireren en bezoek een van onze showrooms of bekijk onze projecten!


Nieuws en uitgelicht

Dutch Hospitality Design

Dutch Hospitality Design

Een boek volledig gewijd aan de Nederlandse designers waarmee we samenwerken en hun ontwerpen voor onze collectie.

PROEF! Hospitality - Oktober 2018

PROEF! Hospitality

Het oktobernummer van ons magazine PROEF! Hospitality is uit, met daarin alles over gastvrijheid en interieur en een preview op onze nieuw collectie voor 2019.

Volg ons ook op Instagram

Instagram

Wij zijn ook actief op Instagram! Volg ons via @satellietmeubelen en kijk mee in onze wereld van interieur en hospitality! 

Vacatures

Actuele vacatures

Satelliet groeit en daarom zijn wij op zoek naar een Productdata-beheerder ERP voor ons hoofdkantoor in Breda.


Upcoming events

Misset Horeca Terras Bootcamp

MH Terras Bootcamp 2019

11 maart - Inspirium, Breda

Creative Heroes Award

Creative Heroes Award

27 juni, Undercurrent Amsterdam

350 PAGINA'S SFEER EN INSPIRATIE

Onze catalogus bestaat uit twee boeken. Eén boek - The Lookbook - biedt inspirerende voorbeelden van gastvrijheidsbeleving in horeca, retail, leisure, onderwijs, zorg en office. In het boek The Collection presenteren wij onze 1000 items tellende meubelcollectie. Het collectieboek beschikt bovendien over een praktische bijlage met stoffen, kleuren en materialen uit onze eigen collectie. Hiermee heeft u alle opties altijd binnen handbereik.

✔  350 pagina's inspiratie
✔  92 indoor en outdoor projecten
✔  1000 stoelen, tafels, barkrukken en banken
✔  Gratis en vrijblijvend aan te vragen

  • Vraag gratis onze catalogus aan »
  • Satelliet Catalogus 2019
  • Support

ALLE TOOLS VOOR UW PROJECT

De aanschaf van een professioneel interieur of terras is een boeiend proces. Een proces waarbij we u graag helpen, begeleiden en ondersteunen. Natuurlijk met onze expertise en ervaring, maar ook met praktische hulpmiddelen waarmee u zelf aan de slag kunt. Deze tools hebben we gebundeld in de Satelliet-account.

Met een account kunt u:

✔  3D-modellen (.3ds) van ruim 600 producten downloaden en toepassen in uw ontwerp
✔  Hoge resolutie afbeeldingen van ons meubilair downloaden
✔  Een moodboard maken met onze producten, sfeerbeelden en uw eigen afbeeldingen
✔  Uw moodboard downloaden (PDF) of met iemand delen per e-mail


PERSOONLIJK EN DESKUNDIG ADVIES

In ons vak draait alles om beleving. Dat geldt niet alleen voor sfeer en gastvrijheid, maar zeker ook voor ons meubilair. Meubilair is gemaakt om te voelen en ervaren. Daarom beschikken we in Breda, Amsterdam, Dalfsen en Maastricht over 4 inspirerende showrooms waar we onze collectie presenteren en u desgewenst deskundig kunnen begeleiden en adviseren.

Onze showrooms zijn op werkdagen in principe vrij te bezoeken, met uitzondering van Maastricht; daar kunt u alleen op afspraak terecht. Wilt u zich verzekeren van een deskundige begeleiding door een van onze adviseurs, dan raden wij u aan om een bezoekafspraak te maken.

of bel ons direct:  076 - 522 53 10

 

 

  • Bezoek één van onze showrooms
[this div will be converted to an iframe]
×
×
×